• ST Sambeek/Volharding JO13-2 vs SVOC'01 JO13-1

13 sep 2020
  • Al na 3 bekerwedstrijden wankelt de stoel van de trainer van JO13-2!

De eerste wedstrijd werd er nog fris en vrolijk gecombineerd en waren de verwachtingen hoog gespannen. De slijtageslag van vorige week moeten we maar heel snel vergeten en hoopvol keek iedereen die ons een warm hart toedraagt uit naar de verrichtingen van onze pupillen vandaag. Na een uitstekend begin was duidelijk dat er echt wel iets te halen viel vandaag. Heel snel na de prima openings goal van Koen raakten onze mennekes onder de indruk van 2 dispensatie spelers van de tegenstander die allebei met de scooter de reis naar Vierlingsbeek hadden gemaakt.

Natuurlijk werd er in de voorbespreking op gehamerd dat ook verdedigen hoort bij het spelletje, maar sommigen namen de corona regel wel heel ruim in acht, door i.p.v. anderhalve meter wel op 15 meter stonden van hun directe tegenstander. Natuurlijk vraag je dan om moeilijkheden en kon de gelijkmaker niet uitblijven. Heel snel hierna viel ook de 1-2 plus de 1-3 en in de pauze zag je de koppies omlaag hangen bij teveel spelers. Onze onvermoeibare als aanvoerder gebombardeerde Thijs was een van de weinige spelers die onverstoorbaar zijn taken uitstekend volbracht, waar verschillende spelers een voorbeeld aan kunnen nemen.

De tegenpartij liep trouwens uit naar 1-6 en 1-7 voordat Felix het mooiste doelpunt van de dag scoorde. Helaas was vader Huub net in gesprek met de bankzitters zodat hij zoonlief niet zag scoren.

Maandag en woensdag word er hopelijk weer met volle inzet getraind ,zodat we volgende week goed voor de dag komen in de eerste competitieronde thuis tegen IJsselstein.

Te hopen is dat de witte zakdoekjes dan niet voor de dag komen en de technische staf geen slapeloze nachten meer heeft.

Tot dan...