• ST RESIA/EWC'46 JO13-1 - ST Volharding/Sambeek JO13-2

29 mei 2022
  • Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd van dit seizoen op het progamma. Nummer een tegen nummer twee op de ranglijst. Een ware topper dus. We hadden nog een klein kansje om in punten gelijk te komen met de tegenstander die wel een veel beter doelsaldo had.
    Op het knusse sportpark van EWC'46 speelden onze mannen vandaag de beste wedstrijd als TEAM dit seizoen.
    Verdedigend stond het als een huis en eerlijk is eerlijk slechts sporadisch kregen we de kans om het doel van de tegenstander onder vuur te nemen. Vlak voor rust moest onze geweldige sluitpost Daan toch capituleren en kwam de thuisclub op een 1-0 voorsprong.
    Ook na de pauze lieten onze kanjers het kopje echt niet hangen en kregen we ook kansjes om de stand gelijk te trekken. Halverwege het tweede gedeelte was het de watervlugge buitenspeler van RESIA/EWC'46 (hij werd overigens goed in bedwang gehouden) die tekende voor de 2-0. In minuut 53 liet Mick zien dat hij een geweldige pegel in huis heeft en na een afgeslagen corner van uitblinker Teun Vervoort schoot hij de bal stijf in de kruising.
    Vlak daarna floot de uitstekend fluitende scheids voor het einde en kon het feest los barsten voor de thuisclub.

We hebben dit seizoen alle 4 blokken bij elkaar opgeteld 24 wedstrijden gespeeld.
    8 x gewonnen, 3 x gelijkgespeeld en 13 x verloren
    Doelpunten voor: 55 Doelpunten tegen: 75
    Doelpuntenmakers:
    Guus: 10 (begon als keeper en werd daarna spits)
    Ties: 5 (helaas geblesseerd in het 4e blok, miste de laatste 4 wedstrijden)
    Mick: 4 (kan veel meer dan hij liet zien dit jaar)
    Tygo: 3 (op meerdere plekken inzetbaar, speelde een geweldig seizoen)
    Teun Vervoort: 2 (Na een stroef begin ontwikkelde zich steeds beter)
    Benjamin Gijs: 3 ( Altijd op een vrolijke manier aanwezig)
    Keeper Daan 1 (betrouwbare sluitpost)
    Kees: 1 (Virgil van Dijk moet maar een keertje komen kijken hoe er verdedigd moet worden)
    Verder scoorden onze gastspelers Daan van Ommen (10), Koen Vermeulen (3), Tibor (2), Jaygo (1), Siem Boumans (1), Stef Verhoeven (1), Felix (1) en Thijs de Vos (1). Thijs speelde de laatste 4 wedstrijden op een geweldige manier met ons mee.

Niet te vergeten Teun Evers die zich ontpopte als een prima linksachter
    Stef Geurts die op meerdere plekken inzetbaar was.
    Rechtsachter Tim die bijna niet te passeren was.
    Last but not least Lasse die als laatste man een heerlijk seizoen achter de rug heeft.
    Verder bestond de technische staf uit Jaco, Ramon, Erik Ermers en Jolmer
    Onze scheids bij de thuisduels was Herman.
    Tot nu toe hebben we 75x getraind en hebben we nog 6 trainingen voor de boeg.
    Binnenkort krijgt ook de speler die de meeste trainingen bezocht nog een prijsje.
    Ook de speler van het jaar verdient nog een aandenken.
    Natuurlijk krijgt onze trouwe supporters aanhang nog een welgemeend compliment. Ze steunde ons door dik en dun.
    Hopelijk ben ik niemand vergeten..
    Uiteraard komt er binnenkort nog een seizoenafsluiting met het team
    Bedankt en tot volgend jaar...