• RKOSV Achates JO13-1 vs ST Volharding/Sambeek JO13-2

  12 dec 2021
 • Met een wederom door Corona getroffen team, konden we gelukkig vandaag een beroep doen op 2 spelers van de JO13-1 (Jaygo en Levi) en die lieten beideN zien dat ze uit het goeie hout zijn gesneden.
  Op het progamma stond de pittige uitwedstrijd tegen opponent Achates, de ploeg die in de thuiswedstrijd nog over ons heen walste en met een 0-10 overwinning aan de haal ging.

  Vanaf minuut een was duidelijk dat dit vandaag zeker niet aan de orde was en werd er scherp en fanatiek verdedigt door onze achterhoede Lasse, Kees, Tim, Teun Evers (2e helft Tygo ) en de keren dat de aanvallers van de tegen partij er toch nog doorheen speelde, stond er altijd nog sluitpost Daan die met enkele wereld reddingen zijn doel vooralsnog schoon hield.
  Ons middenveld: Teun Vervoort., Jaygo, Ties en Levi stond als een huis en menig aanval werd er gecreëerd op de helft van de tegenpartij.
  De voorhoede: Guus, Mick en Vigo liepen zich de longen uit het lijf.
  In minuut 16 moest sluitpost Daan toch capituleren door een afstandsschot stijf in de kruising.

  Na de peptalk in de pauze was het leuk om te zien dat het team nog echt wel geloofde in een goed resultaat..
  8 minuten na de pauze wist Jaygo wel raad met een uitstekende steekpass van Teun Vervoort. Vakkundig scoorde hij de dik verdiende gelijkmaker..
  De spanning was te snijden en enkele keren waren we zelfs dichtbij een verdiende voorsprong..
  2 minuten voor tijd sloeg het noodlot toch nog toe.
  Een hoge voorzet vanaf links dwarrelde over iedereen heen en werd door Tygo heel ongelukkig in eigen doel gedeponeerd...
  In een alles of niets offensief werd het uit een counter ook nog 3-1 voor de sportieve tegenstander met ook een prima neutraal fluitende scheids..

  De najaar competitie zit er op..Met bijna allemaal J013-1- teams als tegenstander is het denk ik wel leuk dat we na de winterstop toch iets lager worden ingedeeld ..
  Hopelijk zijn onze door ziekte afwezigen Gijs, Stef en leider Ramon er dan ook weer bij.
  Vanaf deze plek wil ik alvast iedereen fijne feestdagen toe wensen en een bovenal een gezond 2022.

  Natuurlijk is te hopen dat onze trouwe supporters dan ook weer aanwezig mogen zijn...