• Nieuws van het jeugdbestuur

  24 feb 2023
 • Beste Volharding/Sambeek voetbalvrienden en vriendinnen,

  Hier weer de jaarlijkse update omtrent de gesprekken met onze huidige en toekomstige jeugdtrainers van onze standaardteams JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13.

  VOLHARDING/SAMBEEK JO19-1:
  Met groot genoegen kunnen wij jullie meedelen dat Peter van Osch nog een jaar vastplakt aan zijn trainerscarrière bij de equipe van STO Volharding/Sambeek JO19-1. Peter zal geassisteerd worden door Nino Janssen, die ook dit jaar al zijn sporen verdiende als assistent trainer bij STO Volharding/Sambeek JO19-1. Wij zijn als jeugdcommissie erg gecharmeerd van dit trainers koppel en blij met deze bezetting bij ons vlaggenschip van de jeugdafdeling van Volharding. Succes mannen!

  VOLHARDING/SAMBEEK JO17-1:
  Naast Peter van Osch heeft ook Peter van Rhee te kennen gegeven nog een jaar bij JO17-1 te blijven. Peter, man van de club, is een echte Volharding man met een eigen visie die perfect past bij onze JO17-1. Mannen klaarstomen voor de JO19-1 en uiteindelijk de selectie laat dat maar aan onze Peter over. Ook Peter wensen wij veel succes!

  VOLHARDING/SAMBEEK JO15-1:
  Mark van Rhee, huidige trainer van onze JO15-1, gaat een jaar sabbatical genieten. Voor Mark is het even prioriteit om zijn ondersteuning privé te gaan verlenen. Mark heeft ook aangegeven zeker weer terug te keren bij Volharding in welke hoedanigheid dan ook. Jarenlang hebben wij van Mark’s kunsten genoten! Als speler, als assistent trainer, als spitsen trainer en als hoofdtrainer. Helaas voor volgend seizoen dus even uit het oog, maar zeker niet uit het hart! Mark, bedankt voor alles en zeker tot ziens.
  Jens Achten zal de functie als hoofdtrainer bij STO Volharding/Sambeek JO15-1 gaan bekleden. Jens die nu nog de JO13-1 (uitkomend in de 1e divisie) onder zijn hoede heeft, schuift dus een leeftijdscategorie door en zal een deel van zijn spelersgroep, waarmee hij vorig seizoen kampioen werd in de hoofdklasse, weer gaan trainen. Voor Jens weer een mooie uitdaging om wederom iets moois te gaan opzetten. Succes Jens!

  VOLHARDING/SAMBEEK JO13-1:
  Nu Jens bij STO Volharding /Sambeek JO13-1 “vertrekt” als hoofdtrainer is er een vacature in te vullen als nieuwe hoofdtrainer. Deze is inmiddels ingevuld kunnen wij met trots uitspreken! Onze eigen Sven Jenniskens, speler van onze hoofdmacht Volharding 1, heeft te kennen gegeven dit met veel enthousiasme te willen gaan doen. Sven, die nu al enige jaren actief is als jeugdtrainer, zal dus komend seizoen aan het roer staan bij STO Volharding/Sambeek JO13-1. Sven zal een deel van de talenten (die vorig jaar nog uitkwamen op het Nederlands kampioenschap) gaan helpen met hun ontwikkeling binnen de club. De jeugd heeft de toekomst en Volharding geeft daarom ook graag jonge trainers een kans om zich op het hoogste niveau te ontwikkelen. Wij wensen Sven heel veel succes met deze mooie kans!

  Sportieve groet,
  De jeugdcommissie.