• Mobiele telefoons ontvreemd uit kleedlokalen

  18 feb 2020
 • Beste Volharding leden,

  Afgelopen maandagavond (17-02-2020) zijn er helaas diverse telefoons bij drie verschillende jeugdteams uit de kleedlokalen ontvreemd / verdwenen tijdens het trainen. De politie is ter plaatse geweest, maar konden op dat moment helaas weinig meer doen. De politie heeft een brief opgesteld met informatie voor de getroffen personen voor het doen van aangifte, het blokkeren van telefoonnummers / betaalapps en het maken van melding bij de verzekering. In overleg met de politie is besloten dat alle betrokkenen individueel aangifte hiervan dienen te doen, zodat de politie op basis van IMEI nummers wellicht nog de locatie van telefoons kan achterhalen.

  Helaas waren bij de drie teams de kleedlokalen niet afgesloten. Vanuit Volharding willen we iedereen adviseren zo min mogelijk waardevolle spullen mee te nemen in het kleedlokaal en de kleedlokalen ten alle tijden goed af te sluiten.

  Volharding heeft twee weken geleden ons beveiligingsbedrijf opdracht gegeven tot het plaatsen van camera's rondom de accomodatie. Dit wordt begin maart uitgevoerd. Deze camera's geven ons inzicht in activiteiten rondom de kleedlokalen, kantine, tribune, kunstgrasveld en fietsenstalling. Dit ter informatie, maar helaas voor dit incident net te laat.

  Als we betrokken personen bij het doen van aangifte, blokkeren van telefoonnr of het claimen bij de verzekering kunnen helpen dan horen we het graag.

  Namens het bestuur,
  Roel Gerrits
  Voorzitter RKVV Volharding