• Lekker voetballen bij Volharding

24 dec 2021
  • Wat is er nou leuker dan lekker voetballen aan de vooravond van Kerstmis?

Niks, zo leken de ruim tachtig jeugdvoetballers vrijdagochtend te denken tijdens hun training op het hoofdveld van Volharding. De jeugdtak van de Vierlingsbeekse voetbalclub zette in de laatste week voor de feestdagen in no-time een coronaproof voetbalprogramma op voor de jongste jeugdleden (t/m jo13).

“Om ze toch in beweging en in contact met elkaar te houden”, legt jeugdvoorzitter Antwan Bouten uit. “Vanwege de lockdown konden ze de afgelopen week ook niet naar school, dan is het wel fijn dat ze toch even hun energie kwijt kunnen en elkaar ook op het sportveld zien. Normaliter hebben we ons kersttoernooi in de sporthal, maar dat kan en mag nu niet vanwege de huidige richtlijnen. Daarom dat we ze nu in de kerstvakantie verspreid over vier dagen overdag laten trainen. Met dank ook aan een aantal jeugdtrainers van de club die hiervoor tijd vrijmaken.”

Bron: www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl