• Juliana Mill JO13-1JM - ST Volharding/Sambeek JO13-2

19 nov 2022
  • Ruststand 5-0
    Eindstand 8-0
    Een machteloos Volharding heeft niet voor een stunt kunnen zorgen tegen de leeftijdsgenoten van Juliana Mill.
    Op een schitterend maar wel ijskoud sportpark was vanaf de eerste minuut al duidelijk dat er weinig eer te behalen was tegen een technisch heel begaafde tegenstander. Al na 9 minuten stond de 3-0 tussenstand op het scorebord.

Slechts sporadisch kwamen we in de buurt van de keeper van de tegenpartij die trouwens na de wedstrijd ontdooid moest worden onder de warme douche. Dit in tegenstelling van onze sluitpost Guus die als een van de weinige spelers
    wel een voldoende scoorde ondanks dat hij 8x moest vissen op een inzet van de tegenpartij.

In de pauze vroeg de een na de ander om een wissel, omdat ze niet echt goed overweg konden gaan met de weersomstandigheden. Nadat trainer beloofde een rondje te geven als de score onder 10 bleef, kropen de jongens nu uit hun schulp. Maar we hebben de hele wedstrijd geen enkele doelpoging gecreƫerd.
    De scheids had medelijden met ons en floot 2 minuten te vroeg af zodat de eindstand tot 8-0 beperkt bleef.
    Ondanks de nederlaag zijn we nog steeds medekoploper omdat ook J.V.C Cuijk niet wist te winnen.
    Volgende week spelen we thuis tegen Constantia Wanroy JO13-1