Volharding JO15-2 - ST DEV-Arcen/RKDSO JO15-1

Gepubliceerd op 27 oktober 2018

Afgelopen zaterdag stond de 4e wedstrijd van dit seizoen op het progamma en wel thuis tegen een club met best een lange naam uit Arcen en omgeving (Lomm) enz.

De tegenpartij had 9 punten verzameld uit 3 wedstrijden ,dus de verwachting was wel dat het een zware kluif zou worden om een goed resultaat te behalen. Vol goede moed en met bijna weer voltallige selectie, aangevuld met Toon van de JO15-3. We waren zeker de eerste 35 seconden niet de mindere van onze tegenstander en kwam onze spits 3x oog in oog met de keeper, maar helaas geen doelpunt. Daarna leek het wel of onze mannen hun kruit al hadden verschoten en werd het wel een heel eentonige wedstrijd. De tegenstander werd geen strobreed in de weg gelegd. Ruststand 0-4.

Na de pauze haalde geen enkele speler, behalve keeper Stijn, zijn normale niveau. De tegenstander scoorde nog 6x dus de eindstand was 0-10.

Verliezen is niet erg, maar ondanks dat we te zwaar zijn ingedeeld, had de technische staf toch wel meer passie en bezieling verwacht.

Volgende week uit naar KWIEK Venlo JO15-1

« ga terug

Tweets

  • @rkvvvolharding Wedstrijd afgelast: ST Volharding/Sambeek JO17-1 - ST Estria/GVV'57/SCV'58 JO17-1 28 januari 2020 - 19:30
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Derby @rkvvvolharding-@bsvolympia18 na bijna een halve eeuw terug: ‘Ging met knikkende knieën naar Boxmeer’ https://t.
  • @rkvvvolharding RT @Kliksport1: Mooie derby's in 2H https://t.co/ig8E0piDdS
  • @rkvvvolharding Voor Volharding 1, zoeken we een tegenstander voor 14e, 16e of 18e januari in Vierlingsbeek op kunstgras.

Volg Volharding