Volharding JO13-2 vs sv Oostrum JO13-1

Gepubliceerd op 31 augustus 2019

Vandaag 31 augustus stond, er na  6 super fanatieke trainingen de eerste (oefen)wedstrijd op het progamma..

Heel benieuwd werd er door de trainers en leiders uitgekeken ,hoe de jongens voor de dag gingen komen. Een ding is nu al duidelijk. Ons team is denk ik toch wel te hoog ingedeeld en het word nog een hele klus om het team elke week gemotiveerd aan de start te laten verschijnen met bijna allemaal D1 teams als tegenstander

Met 15 spelers (wat een luxe) werd er elke 15 minuten doorgewisseld om te kijken op welke positie de spelers het beste tot hun recht gingen komen Op een warm maar wel prima bespeelbaar hoofdveld ,was vanaf minuut een ding al te zien.dat vooral de eerste jaars toch nog moeite hadden met het spelen op een groot veld.

Na 60 minuten stond er een geflatteerde 0-6 op het scorebord en leek het of we helemaal dol waren gespeeld..

Eerlijk is eerlijk. Oostrum was toch wel een maatje te groot vandaag maar hoe raar het ook klinkt ,heb ik toch genoten ,van verschillende lichtpuntjes waar toch wel een speler vandaag ondanks 6 tegendoelpunten door mij werd beloond als Man of de Match,, Wat een genot was het om Tijn ,onze keeper, als uitblinker de een na de andere bal uit zijn doel wist te ranselen Zelfs de leiders van de heerlijk sportieve tegenstander waren het unaniem eens na de match. Wat een prima keepertje hebben jullie..

Conclusie achteraf is wel ,dat er nog heel veel werk aan de winkel is voor de technische staf. Wel is mijn persoonlijke mening dat het bij de meeste spelertjes toch ook wel een beetje tussen de oren zit,dus vooral mentaal moet het zelfvertrouwen en het geloof in eigen kunnen terug komen ..

Maandag ,dus echt geen straftraining maar zorgen dat het plezier ,maar boven alles de spelvreugde het allerbelangrijkste is wat er is..