Volharding D2G - Venray D4 (beker)

Op de valreep van 2014 moesten we nog een keer aantreden voor de beker tegen venray D4.
Normaal hoef ik niet te werken op zaterdag voor mijn baas (POST NL ), maar de planner belde mij vrijdag. "Kun jij a.s. zaterdag een wijk lopen"
Natuurlijk, was mijn antwoord, maar pas rond 15.30 uur kan ik beginnen want mijn mannen moeten een super belangrijke bekerwedstrijd spelen.
Precies 4 minuten voor half acht was ik bij het laatste adres.
Omdat ik een pakje had dat niet door de bus ging belde ik netjes aan. Een best knappe dame deed de deur open en zei "zo postbode, jij bent aan de late kant"
"Sorry mevrouw, maar mijn mennekes moesten voetballen en dat wilde ik niet missen."
"Volgens mij hebben jullie gewonnen, want een postbode die altijd zo netjes de post aflevert, dat moet ook wel een goede jeugdtrainer zijn."
"He,he" zei ik "eindelijk iemand die er verstand van heeft."
Met een heerlijk gevoel fietste ik naar huis om nog een kort verslag te maken.
==
Tot nu toe speelden we dus al 4 keer voor de beker die alle 4 ook winst opleverden.
Vandaag dus weer een team uit Venray en met de boodschap aan de spelers "jongens bij winst vandaag staan we wel bij de laatste 4"
Zonder de nog steeds geblesseerde John en ook Wout die niet kon spelen begonnen we behoorlijk zenuwachtig aan de wedstrijd
Die onder leiding stond van onze rassupporter van PSV .(daar kan hij ook niks aan doen ) Nard van Dooren.
Tot 2x toe kwam een speler oog in oog met keeper Loek en even zo veel keren keek Loek de bal langs zijn doel.
In een keer waren de jongens ook dankzij wat omzettingen goed bij de les en kwam de tegenstander er niet meer aan te pas.
Vooral de vandaag ijzersterk spelende Luuk (hij scoorde maar liefst vier keer) en vooral oogstrelende combinaties in de tweede helft stond er een alleszeggende 8-2 einduitslag op het scorebord.
Andere doelpuntenmakers waren, Tieske, Freek ,Tijmen en Mart.
De jongens + Megan laten steeds meer zien dat ze veel kunnen bereiken als ze net als vandaag als hecht team op het veld staan.
Toch weer een leuke prestatie en hopelijk spelen we de halve finale thuis,Even afwachten dus.
Tenslotte aan het einde van het jaar nog een dingetje.
Eigenlijk mag het nog niet,maar omdat we hebben gewonnen mag je van mij vanavond zorgen voor vuurwerk.
Je vraagt aan mama,; mam,loop effe mee naar de keuken,!
Daar knijp je mama flink in de billen, wat er dan gebeurt laat zich raden,en dan zeg je "Zo dit noemen ze nou een gillende keukenmeid!"
Hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar ook weer voor veel vuurwerk zorgen.
Tot dan.
Peter.

• @rkvvvolharding Voor Volharding 1, zoeken we een tegenstander voor 14e, 16e of 18e januari in Vierlingsbeek op kunstgras.
  • @rkvvvolharding RT @dgsportmaasland: De Klijn zorgt voor stunt Volharding tegen ZSV https://t.co/tM4UZlGjyt
  • @rkvvvolharding Volharding wint met 1-0 van @ZSVZeilberg !
  • @rkvvvolharding RT @ZSVZeilberg: 71' Een ZSV aanval wordt onderbroken door een niet bestrafte overtreding op Thijs Meulendijks en uit de tegenstoot scoort…