Volharding A1-Boekel Sport A1 6-0 (rust 3-0)

Ondanks het slechte weer heeft Volharding A1 zaterdag lekker uitgehaald tegen Boekel Sport.
Deze keer werden de kansen uitstekend benut. Hierdoor heeft Volharding weer de aansluiting met de subtop
behaald.

Zaterdag 1 November 2008.

Volharding A1-Boekel Sport A1 6-0 (rust 3-0)

Scheidsrechter: Verhaegh

Doelpunten:
8e   min. 1-0 Thomas
23e min. 2-0 Vincent
29e min. 3-0 Thomas
51e min. 4-0 Thomas
58e min. 5-0 Vincent (pen)
79e min. 6-0 Marwin

behaald.

Volharding ging direct ten aanval en dit resulteerde al na 8 minuten in een doelpunt. Een lange bal werd verkeerd beoordeeld en Thomas reageerde alert en schoot de 1-0 binnen. Volharding bleef doorgaan en kreeg nog enkele kansjes. Het duurde tot de 23e minuut toen Volharding weer toe sloeg. Vincent zette een mooie aanval op met Thomas en kon de 2-0 scoren. Zes minuten later was het weer Thomas die op pas van Vincent de 3-0 wist te scoren.
Boekel Sport kwam na rust wat feller uit de start blokken maar het was Thomas die de wedstrijd op slot gooide.
Uit een prima pas van Tom kon hij eenvoudig de 4-0 binnen schieten. In de 58e minuut was het Hassan die zie prima vrij speelde en door een verdediger onderuit getrokken werd. De goede leidende scheidsrechter kon niets anders doen dan een strafschop geven. De strafschop werd door Vincent benut 5-0.
Tussendoor wist Boekel Sport tot tweemaal toe de paal te raken. Het slot akkoord was voor Volharding. De ingevallen Rik ontdeed zich van enkele verdedigers en bediende Marwin die eenvoudig de 6-0 op het scorebord bracht.
Volgende wedstrijd zaterdag 8 November Berghem Sport A1-Volharding A1 aanvang 14.30 uur.

• @rkvvvolharding Voor Volharding 1, zoeken we een tegenstander voor 14e, 16e of 18e januari in Vierlingsbeek op kunstgras.
  • @rkvvvolharding RT @dgsportmaasland: De Klijn zorgt voor stunt Volharding tegen ZSV https://t.co/tM4UZlGjyt
  • @rkvvvolharding Volharding wint met 1-0 van @ZSVZeilberg !
  • @rkvvvolharding RT @ZSVZeilberg: 71' Een ZSV aanval wordt onderbroken door een niet bestrafte overtreding op Thijs Meulendijks en uit de tegenstoot scoort…