Udi JO13-5 vs Volharding JO13-2

Gepubliceerd op 03 november 2019

Helaas begin ik deze week met een zwarte bladzijde in mijn carrière. Vandaag moest ik om 9.45 uur een wedstrijd fluiten in Vierlingsbeek en ( dat mag iedereen weten ) gisteren, effe iets te lang de overwinning van mijn mennekkes gevierd waardoor ik de wekker niet af heb horen gaan... Balen,dus en ik durf mij vandaag ook niet te laten zien op het sportpark van Volharding.

Zaterdag 2 november moesten we met ons team ook al vroeg uit de veren,om aan te treden in Uden tegen de plaatselijke Jo13-5.

De tegenstander stond een plekje boven ons op de ranglijst ,dus waren we gewaarschuwd.. Afgelopen maandag stond ons team niet echt geconcentreerd op het trainingsveld maar dat werd woensdag  ruimschoots gerepareerd op de training.!!!

Heel lang geleden leerde ik al dat er iets nog erger is dan het missen van een kans.!!

NIET SCHIETEN..... Met die opdracht werd het team het veld opgestuurd en de boodschap kwam meer dan goed over.. Met 14 topfitte spelers (Tim was afwezig door een familiefeestje ) stond iedereen te popelen om te starten in de basis .

Toch moesten er wederom 3 spelers de bank in de dug-out warm zien te houden ,maar uiteraard maakten ze ook  voldoende spelminuten. Al in minuut 4 gaf Sieb een heerlijke steekpass op Djiro die wel raad wist met dit buitenkansje...0-1 dus.. 5 minuten later stuurde Menno onze spits Finn(W) weg en ook hij faalde niet alleen voor de keeper..0-2.. Deze week had Menno naar Messi gekeken en een vrije trap vanaf 31 meter en 7 centimeter verdween achter de aan de grond genagelde keeper in het netje. Ruststand 0-3 en in de pauze werd de polonaise al ingezet.....

Effe de boys ingepeperd dat ook Ajax afgelopen vrijdag met 3-0 voor stond ,maar toch nog bijna de boot in ging. Gelukkig gingen onze jongens niet langs de schoenen lopen en werd er geen centimeter ruimte gegund aan de tegenpartij.. In minuut 38 bekroonde Matthijs zijn uitstekend gespeelde wedstrijd met een poeier in de bovenhoek.. Ook Stef deed een duit in het zakje door zijn eerste doelpunt van dit seizoen te scoren. Eindstand 0-5 en stuk voor stuk kregen de jongens een heel grote pluim van mij voor de uitstekende teamprestatie.. Trouwens kreeg Stan vandaag de aanvoerdersband om en hij speelde tot nu toe zijn beste wedstrijd in zijn nog jonge carrière..

Volgende week spelen we weer uit tegen combinatie-club Estria/GVV/Velp

Hopelijk kunnen we dan de opgaande weg voort zetten...