ST Volharding/Sambeek JO15-2 ST Stormvogels'28/HRC'27 JO15-1G 6-0

Gepubliceerd op 11 mei 2019

Heerlijke overwinning voor onze kanjers.

Vandaag 11 mei was onze tegenstander duidelijk een maatje te klein voor een super fanatiek en gedreven Volharding dat meteen vanaf het begin liet zien dat ze echt wel tegen een balletje kunnen trappen.

Ondanks een stormachtig begin van onze tegenstander was er maar een team vandaag dat aanspraak mocht maken op de overwinning. De in de spits geposteerde Ruben kreeg in de 13e minuut de bal op een presenteerblaadje van Jip en liet de keeper kansloos door de bal in de kruising te 'jassen'. 1-0. Toch bleef het spannend omdat we maar liefst 14! kansen niet wisten te verzilveren ook door prima keeperswerk van de doelman van de tegenstander..

In de 7e minuut na rust ging Mike achter de bal staan om een vrije trap te nemen vanaf ongeveer 22 meter. Met een heerlijke wreeftrap verdween de bal via de paal achter de kansloze doelman van Stormvogels. 2-0 De in mijn ogen, uitblinker vandaag (Kasper ) gaf 4 minuten later een geweldige steekpass op Maikel die wel raad wist met dit buitenkansje en vakkundig tekende voor de 3-0. Daarna kreeg onze sneltrein Toon het op zijn heupen en kort na elkaar was het Rik en weer Maikel die een perfecte voorzet feilloos wisten af te ronden. Slotakkoord was voor Stan die middels een volley de niet eens geflatteerde 6-0 eindstand op het scorebord bracht dit keer na assist van onze architect op het middenveld Tijn.

De foutloos fluitende scheids Thijs Willems vond het hierna welletjes en blies voor het eindsignaal . Conclusie vandaag was toch wel dat we voor werkelijk niemand onder hoeven te doen in deze competitie. Jammer dat het team niet elke week laat zien waar toe ze in staat zijn.

Tenslotte wil ik de spelers die ik nog niet heb vernoemd complimenteren met hun tomeloze inzet!

Nog twee wedstrijden hebben we voor de boeg, volgende week uit tegen Milheezer Boys en tenslotte op 25 mei thuis tegen Melderslo JO15-1.

Hopelijk kan het team zorgen voor een passend einde van het seizoen voor de afscheids nemende trainer van de JO15-2 die aankomend zijn geluk gaat proberen te vinden bij de talentjes van on JO13-2.

Houdoe en hopelijk laten onze trouwe supporters ons ook in de 2 laatste weken niet in de steek.