ST Sparta'18/Kronenberg JO15-2G - Volharding JO15-2 5-3

Gepubliceerd op 08 mei 2019

Op een gedenkwaardige woensdag 8 mei, de dag dat eindelijk weer een Nederlandse club de kans had om de finale te bereiken van de Champions League, moesten we met onze JO15-2 aantreden in Sevenum tegen de plaatselijke JO15-2.

De eerste keer dit seizoen hadden we de beschikking over een complete selectie aangevuld met Floris van JO15-1.
Na het beginsignaal van de scheids viel al heel snel ons strijdplan in het water en na 4 minuten stond de thuisclub al op een 2-0 voorsprong.
Toch toonde het team veerkracht en waren we zeker niet de mindere. Vlak voor de pauze viel dan ook de aansluitingstreffer uit een prima genomen penalty door Rik.

Na slordig balverlies op het middenveld was 1 minuut na de pauze de marge weer twee. Tussenstand 3-1 Toch kwamen we weer terug in de wedstrijd door Floris die een mooie aanval bekroonde met een prima doelpunt.
Na wederom wat foutjes scoorde de thuisclub nog twee maal en het laatste woord was voor Maikel die de 5-3 eindstand op het scorebord bracht.

Toch wel een zure nederlaag waar ook nog mijn cluppie (Ajax) er net niet in slaagde om de finale te bereiken.

Toch de moed erin houden en as zaterdag proberen we thuis tegen Stormvogels'28 JO15-1 wel de 3 punten te pakken.

P.S....Ik denk wel dat ik vannacht geen oog dicht doe!!