SSS'18 Jo13-2 vs ST Volharding/\Sambeek Jo13-2

Gepubliceerd op 07 december 2019

Ajax - Feijenoord, Barcelona - Real Madrid, Inter Milan - AC Milan, zomaar een handjevol klassiekers in Europa die tot de verbeelding spreken. Toch springt er wat mij betreft maar eentje bovenuit en dat is de mini klassieker SSS'18 Jo13-2 vs Volharding Jo13-2.

Het leek vandaag dat onze toppertjes, vooral voor rust een beetje lood in de benen hadden. SSS'18 had enkele superbegaafde meisjes in het team, waar onze achterhoede meer dan eens de handen vol aan had. Vermeldingswaard is dat onze voorhoede voor de pauze maar liefst 19x buitenspel liep. Toch was het Sieb, die zijn beste wedstrijd speelt van dit seizoen. Hij verscheen alleen voor de keeper en maakte geen fout. Minuut 11, 0-1 voorsprong. Wat volgde was een leuke wedstrijd met twee uitstekende keepertjes zowel aan Volharding maar zeker ook aan de kant van de Huibuuke.

In het tweede gedeelte van de wedstrijd was de spanning te snijden en eerlijk is eerlijk, we kropen een paar keer door het oog van de naald. In minuut 41 maakte Djiro aan alle onzekerheid een einde door heerlijk binnen te schieten na een onnavolgbare actie van Finn Weijmans. 0-2 dus Nadat onze ditmaal als rechterspits opererende Tim al een paar keer het vijandelijk doel onder vuur had genomen ,gaf hij in minuut 51 de bal op een presenteerblaadje aan Sem die wel raad wist met dit buitenkansje..0-3. De uitstekende scheids blies kort daarop voor het eindsignaal waardoor we op een meer dan geweldige manier zijn geëindigd  op een tweede plaats in de najaar competitie.

Ook leuk dat ik persoonlijk na de wedstrijd nog effe in het zonnetje werd gezet door de talrijk opgekomen ouders, opa's en oma's  met een superleuke attentie .Met een heerlijk gevoel trainen we nog tot 18 december en dan gaan we ons na de feestdagen weer opladen voor het tweede gedeelte van deze competitie. Waarschijnlijk worden we hoger ingedeeld wat alleen maar goed is voor de weerstand van mijn mannen

Met de wedstrijd tegen Boekel Sport Jo13-3 meegerekend werd er maar liefst 51x gescoord in 11 wedstrijden

13x moest onze doelman Tijn vissen. Verder stond de achterhoede als een huis met Lars, Serge, Finn Simons, Stef, Stan en Sieb en de de voorhoede en middenveld. Finn Weijmans, Finn Keetman, Tim en Stef. Sem, Djiro, Matthijs, Menno en Gio.

Hopelijk staan we als team ook in het tweede gedeelte van de competitie ons mannetje en wil ik tevens iedereen alvast fijn feestdagen toewensen en een sportief en gezond 2020!

Sorry, nog vergeten te vermelden, mijn assistenten Brian, Dave en Michel die mij door dik en dun blijven steunen.

Houdoe en tot ziens.!!!