Roel Gerrits volgt Frans Kersten op als voorzitter

Gepubliceerd op 15 oktober 2018

VIERLINGSBEEK – Tijdens Volharding’s jaarlijkse ledenvergadering afgelopen vrijdag trad Frans Kersten na een bewind van elf jaar als voorzitter terug. In die periode realiseerde Frans onder andere het fraaie kunstgrasveld op het hoofdveld en werd de kantine heel mooi verbouwd. Wij bedanken Frans langs deze weg voor zijn enorme verdiensten voor de club. Van Frans zal tijdens de komende nieuwjaarsreceptie ook nog uitgebreid afscheid worden genomen.

Als vervanger van Frans Kersten werd tijdens de vergadering Roel Gerrits naar voren geschoven als diens opvolger. Roel werd unaniem gekozen door de aanwezige leden. De pas 31-jarige Roel is daarmee de jongste preses in de geschiedenis van Volharding. Tot afgelopen mei speelde Roel dertien seizoenen lang in het eerste elftal. Na zijn afscheid is de Sambeekenaar dus al weer snel gestrikt voor een nieuwe functie binnen onze vereniging. Wij wensen Roel veel succes in zijn nieuwe rol. Het begin mocht er zondag al zijn. De eerste wedstrijd van Volharding 1 onder Roel’s bewind werd gewonnen met 3-1 op bezoek bij Vianen Vooruit.