Patrick Wijnen volgend seizoen trainer JO17-1 en Nick Joosten JO13-1

Gepubliceerd op 01 februari 2019

De eerste seizoenshelft van het seizoen 2018-2019 zit er alweer op. De jeugdcommissie is de afgelopen weken druk geweest met de invulling van de jeugdtrainers van de standaardelftallen voor het seizoen 2019-2020. Mark Nabuurs en Rik Geurts hebben te kennen gegeven volgend jaar te stoppen met het trainen van de JO17 en de JO13. Langs deze weg willen we Mark en Rik bedanken voor hun enthousiasme, hun inzet en bijdrage aan de ontwikkeling van onze jeugdspelers gedurende hun trainerschap.

Als jeugdcommissie zijn we erg blij Patrick Wijnen als trainer voor de JO17-1 te mogen verwelkomen. Patrick is op dit moment assistent trainer van de JO19-1 bij Hans Janssen. Nadat hij 24 jaar geleden als keeper bij de toen nog B1 van Volharding begon lijkt de cirkel voor hem nu rond. Patrick zal volgend seizoen geassisteerd worden door Peter van Rhee.

De trainer van de JO13-1 is een oude bekende, te weten Nick Joosten. Na een sabbatical van 1 jaar vanwege studie begon het bij Nick weer te kriebelen. Nick is momenteel speler van onze selectie en was in het seizoen 2017-2018 als trainer verantwoordelijk voor de JO15-1. Hij zal volgend seizoen worden geassisteerd door Frank Derkx.

Hiermee zijn alle posities weer naar voller tevredenheid ingevuld. Voor het seizoen 2019-2020 ziet onze volledige trainersstaf van de standaardteams er als volgt uit:

Volharding JO19-1 – Hans Janssen
Volharding JO17-1 – Patrick Wijnen en Peter van Rhee
Volharding JO15-1 – Nino Janssen en Jens Achten
Volharding JO13-1 – Nick Joosten en Frank Derkx
Volharding JO11-1 – Henk Sijmons
Volharding JO9-1  –  Denny van Veghel

Met de invulling van de trainers op de overige elftallen zal in de komende maanden een begin worden gemaakt door de jeugdcoördinatoren.

Met sportieve groet,
Jeugdcommissie
Ron van Daal

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

  • @rkvvvolharding RT @SVDeurne: ⚽️🔜| ѕcнeмa voor ĸoмende weĸen! @RKVV_Erp @rkvvvolharding @Vianen_Vooruit @Sparta25 @GSV28 @RKSVMierloHout1 @NWCAsten @ZSVZe…
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Ook het amateurvoetbal is 'los'. @SSS18Overloon is gisteren gestart, @Vianen_Vooruit vandaag. Eerste training @bsvolym…
  • @rkvvvolharding RT @Kliksport1: Mega interview met Johan Vullings trainer van @rkvvvolharding https://t.co/y42JSPJ5WD
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Districtsbeker: @rkvvvolharding tegen oude trainer @Coelen80, rivaal @SSS18Overloon naar Maastricht en @bsvolympia18 t…

Volg Volharding