Oostrum JO15-1 vs Volharding JO15-2 3-3

Gepubliceerd op 09 februari 2019

Na een eerste seizoenshelft waarin we te maken hadden met de een na de andere blessures van spelers, moesten we vandaag aantreden in Oostrum tegen de plaatselijke leeftijdgenoten. Jammer dat Jay-Jay het hele seizoen is uitgeschakeld en dat verschillende spelers nog steeds niet 100% fit zijn .

Door familieomstandigheden was onze nieuwe aanwinst Toon niet van de partij en op het allerlaatste moment kregen we nog een afmelding waardoor we 10 spelers overhielden! Gelukkig konden we een beroep doen op Jannick van de C3 die een prima debuut maakte en meteen ook een prima doelpunt scoorde.In de tweede helft kwam zelfs eerstejaars speler Finn Weijmans binnen de lijnen (10 jaar !! ) en wat een genot was dit om zo'n fanatiek ventje spelers van 15 jaar helemaal dol te zien spelen.

Dan naar de wedstrijd. Na een wel heel korte warming-up, was de start van onze mannen prima en was ook meteen duidelijk dat er wel wat te halen viel. Toch was het de thuisclub die op voorsprong kwam door de beste man op het veld en ook tevens aanvoerder van Oostrum. Het werd vlak voor de rust zelfs 2-0 door weer de aanvoerder die een vrije trap vanaf 25 meter geweldig binnenschoot.

Toch was het fantastisch om te zien dat de spelers dit keer niet hun kopjes lieten hangen en na prima voorbereidend werk was het Jannick die zorgde voor de aansluitingstreffer. Vol vertrouwen werd er dan ook gestart aan de tweede helft waarin Tijn hun beste man nu wel het leven zuur maakte. Heerlijk om te zien dat onze verdediging onder aanvoering van Mike en Sam bijna geen kans meer weg gaf en sluitpost Tijn reddingen verrichte waar Onana(Oneenee) een puntje aan kan zuigen. Maikel die een plaag was voor de tegenstander, tekende voor de gelijkmaker na een heerlijke aanval. Toch kwam de thuisclub wederom op voorsprong 14 minuten voor tijd  3-2 dus. Dik en dik verdiend scoorde weer Maikel de 3-3 en 3 minuten voor tijd Was het Rik die vrij voor open goal de bal net niet binnen kon werken met zijn chocolade been..

Toen de prima fluitende scheids er een einde aan maakte was het super om te zien dat sommige spelers van ons team teleurgesteld waren en beseften dat er meer in had gezeten. Toch kreeg ons team complimenten ,zeker van de technische staf, en dit geeft zeker vertrouwen voor de rest van het seizoen.

Volgende week spelen we thuis tegen Elsendorp-Fiducia en hopelijk kunnen we ook dan weer de opgaande lijn voortzetten.

Supporters denk er aan....Kom op tijd, want vol is vol!

• @rkvvvolharding RT @WimdeHoog: Ik ben super blij met de winst van Volharding. ECHT.🥰#volh
  • @rkvvvolharding RT @voetbalshoot: Er staat een album van de wedstrijd @rkvvvolharding 1 - @Sparta_18 1 op https://t.co/Grk6DdmeOZ Eindstand 4-1 https://t.
  • @rkvvvolharding Volharding wint met 4-1 van Sparta’18
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Hattrick voor Mark Blenckers bij @rkvvvolharding. Schitterende vrije trap na overtreding van Thomas Cox (rode kaart):…