Nieuws van de sponsorcommissie

Gepubliceerd op 22 september 2018

In voorbereiding naar het nieuwe seizoen 2018-2019 heeft de sponsorcommissie weer nieuwe sponsoren mogen verwelkomen en met bestaande sponsoren contracten mogen verlengen.
Met trots kunnen we mededelen dat het contract met hoofdsponsor Havens Diervoeders met 5 jaar is verlengd. Havens Diervoeders is al vanaf 2001 trouwe hoofdsponsor van Volharding
Daarnaast hebben we een aantal teams met behulp van sponsoren van nieuwe kleding en voetbaltassen kunnen voorzien. De officiële overhandiging vindt de komende weken plaats..
Volharding 1 en 2 voorzien van inloopshirts door Havens Diervoerders en Sport Lavit
Volharding  3 nieuwe kleding door Harm Martens autobedrijf
Volharding veteranen nieuwe kleding door InternActief en van Welie Opleiding en Advies
Volharding JO19-1 nieuwe kleding door Lambert Blonk
Volharding JO19-1 nieuwe wedstrijdpolo’s door Havens Diervoeders
Volharding Meisjes MO13 nieuwe kleding door Creemers Schildersbedrijf
Volharding Damesveterinnen nieuwe kleding door Lima en NL Meubel
Volharding Dames 1 nieuwe voetbaltassen door van Welie Opleiding en Advies en door Cindy van Eck van Gastouderopvang ’t Koalabeertje
Volharding Dames 3 nieuwe voetbaltassen door van Boekel Vlechtwerken

Verder zijn er ook weer een aantal nieuwe sponsoren bereid gevonden voor een reclamebord langs het hoofdveld.
Auto Jetten Cuijk
Hertog Jan
Coppis & Cruijsen Regiobank Overloon
Van Oppen advocatuur Vierlingsbeek
Salon 10 Vierlingsbeek
Liptonice

Namens de sponsorcommissie en bestuur willen we alle sponsoren bedanken voor de financiële ondersteuning. We hopen op een lange samenwerking.

Maar dat wil niet zeggen dat er geen mogelijkheden meer zijn voor sponsoring aan Volharding. Bent u als bedrijf geïnteresseerd of zijn er leden die in hun netwerk nog bedrijven kennen die interesse hebben? Laat het dan weten en neem met ons contact op.

Sponsorcommissie
Wiel Franssen