Montagnards JO13-1 vs Volharding JO13-2

Gepubliceerd op 14 september 2019

Vandaag 14 september, stond voor ons team de laatste bekerwedstrijd op het progamma uit tegen onze leeftijdsgenoten uit Oud en Nieuw Bergen. Na een bootreis van 1minuut en 18 seconden op het luxe jachtschip van Johan van den Boogaard ,moesten we eerst nog een parkeerplek zien te vinden op het sportpark van Montagnards. Dit was nog een hele klus omdat alle plekjes al bezet waren door de brommers van onze tegenpartij...  Omdat de A1 van Montagnards een vrije dag had werd het vijandelijke team aangevuld met 4 reuzen van 1 meter en 98 centimeter.

Meteen was duidelijk dat er vandaag totaal niets te halen viel voor onze mannen die er echt niet met de pet naar gooiden en aan de inzet was helemaal niets op aan te merken.

Na een korte warming-up  was het al raak in de 3e minuut en in het vervolg van de match moest  onze sluitpost Tijn maar liefst 93 reddingen verrichten om de schade beperkt te houden.

Ook de verdediging moest alle zeilen bijzetten en zeker in het tweede gedeelte van de wedstrijd deden de jongens super hun best.

Na een 4-0 ruststand werden de jongens toch nog een beetje opgepept met de tip, om toch maar niet de kopjes te laten hangen..

Na 90 minuten stond er toch een hatelijke 8-0 op het scorebord en toch werd het team beloond met een waterijsje voor hun niet aflatende inzet..

Aankomende week staat de eerste competitieronde op het progamma Thuis tegen Handel JO13-1

Hopelijk zijn de krachtsverschillen dan niet zo groot als in de wedstrijden tot nu toe.

Er zijn trouwens nog allen maar staanplaatsen beschikbaar voor deze wedstrijd dus wees er snel bij.

Tot dan.

• @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Eerste zege voor @rkvvvolharding in vier duels: 2-0 tegen een armetierig Venhorst. #volven #dg
  • @rkvvvolharding Volharding wint met 2-0 van Venhorst
  • @rkvvvolharding RT @roberthesen91: Voorlopig geen vuiltje aan de lucht voor @rkvvvolharding. Ploeg staat bij rust met 2-0 voor tegen Venhorst #vierlingsbeeā€¦