• Heijen JO13-1 - ST Volharding/Sambeek JO13-2

  22 mei 2022
 • Ruststand 1-2
  Eindstand 3-4
  Om in het spoor te blijven van koploper Resia moesten we zaterdag in de uitwedstrijd tegen nummer 3 op de ranglijst Heijen vol aan de bak om de 3 punten mee naar huis te nemen. Op een werkelijk schitterend bespeelbare grasmat was het jammer dat er niet meer toeschouwers de moeite hadden genomen om de verrichtingen te komen bekijken van onze mannen. Degenen die er wel waren kregen dubbel en dwars waar voor hun geld en kregen een zeer aantrekkelijke wedstrijd voorgeschoteld.
  Toch was onze geweldige sluitpost Daan kansloos omdat een verdwaalde voorzet pardoes in de verre hoek binnen viel. 4 minuten later was het alweer gelijk, doelpuntenmaker Daan van Ommen was er als de kippen bij om na een vloeiende aanval over meerdere schijven voor de gelijkmaker te zorgen. Het spel golfde op en neer onder de leiding van een geweldige scheids die het spelletje feilloos aan voelde. In minuut 28 was het weer Daan die alweer zijn 10e doelpunt scoorde van het 4e blok zodat we met een 1-2 voorsprong de pauze in gingen...
  Een van onze uitblinkers vandaag (Teun Vervoort bekroonde zijn uitstekend spel van de laatste weken door een heerlijke uithaal vanaf 21 meter.
  16 minuten voor het einde van de wedstrijd was het onze benjamin Gijs die het mooiste doelpunt scoorde van deze middag en zorgde voor de 1- 4 tussenstand. De buit leek binnen maar dat de bal rond is. Dat bleek al heel snel en door 2 uithalen van de supersnelle spitsspeler was het 14 minuten voor tijd toch weer spannend. In een bloedstollend laatste kwart werd met man en macht de voorsprong verdedigd en over de streep getrokken.
  Door dit resultaat zijn we zowieso op een tweede plek geƫindigd met nog de topper voor de boeg tegenkoploper Resia/EWC.
  Opdracht is dus deze week voor onze veldtrainers om extra scherp te blijven trainen en het team voor te bereiden op de allerlaatste wedstrijd van dit seizoen.
  Ook dan hopen we weer op de steun van onze trouwe supporters
  Tot dan...