• Corona update 15 oktober

15 okt 2020
  • Beste Volharding leden,

Afgelopen dinsdag (13 oktober) zijn er vanuit de Rijksoverheid nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het Coronavirus. Volharding wil hierin zijn verantwoordelijkheid nemen en neemt daarom een aantal maatregelen om hieraan bij te dragen. Het virus zit ook in onze omgeving om ons heen, waarbij we ook binnen Volharding een aantal besmettingsgevallen hebben (gehad), vandaar dat we geen onnodig risico willen nemen en de randjes van de maatregelen niet opzoeken.
    Voor de komende twee weken (tot de volgende persconferentie) gelden de volgende (extra) maatregelen:

Voor de jeugd:
    • Bij de jeugd wordt er midweeks volgens regulier schema getraind.
    • In het weekend zijn er geen extra activiteiten / trainingen op het sportpark.
    • Alle jeugdteams mogen in de huidige samenstelling trainen
    • Kleedlokalen, douches en toiletten zijn gesloten
    • Toeschouwers of ouders zijn helaas niet welkom bij de training

Voor senioren:
    • Voor senioren zijn er de komende twee weken geen activiteiten op het sportpark
    Na de volgende persconferentie van dinsdag 27 oktober wordt de situatie opnieuw bekeken en de maatregelen eventueel aangepast.
    Alle KNVB competitiewedstrijden zijn op dit moment afgelast tot 08-11-2020

Verder gelden op het sportpark nog steeds de volgende maatregelen:

Algemeen:
    De algemeen geldende landelijke maatregelen zijn ook op het sportpark van toepassing! Verder:
    - Verlaat het sportpark direct na de training
    - Trainers en leiders dienen zoveel mogelijk in Volharding kleding herkenbaar te zijn.
    - Ben je niet aan het sporten, houd dan overal 1,5m afstand.
    - Voel je je ziek, heb je koorts of andere klachten, blijf thuis.
    - Vermijd drukke plekken, ga niet in deuropeningen of toegangswegen staan
    - Was regelmatig je handen
    - Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop!

De kantine en tribune:
    - De kantine is gesloten
    - De tribune is gesloten

Voor meer informatie, uitleg en veelgestelde vragen van de KNVB die ook bij Volharding gelden, zie hier
    Mochten er vragen of opmerkingen zijn kunnen die gesteld worden via voorzitter@rkvv-volharding.nl

Bedankt voor de medewerking.

Bestuur RKVV Volharding