• Corona nieuws

16 nov 2021
  • Beste leden en supporters van Volharding,

Zoals bekend heeft de overheid afgelopen vrijdag (12 november) aanvullende Corona maatregelen genomen. Gelukkig blijft sporten, trainen en het spelen van wedstrijden gewoon mogelijk. Volharding hanteert de maatregelen van de Rijksoverheid.

Toeschouwers helaas de komende drie weken niet toegestaan bij Volharding.
    Helaas zijn onze supporters de komende drie weken niet welkom op ons sportpark. Dit geldt tijdens trainingen, wedstrijden en andere activiteiten. De personen die functioneel noodzakelijk zijn voor deze wedstrijden en trainingen, zoals scheidsrechters, vrijwilligers, begeleiders en rij-ouders, houden toegang tot de accommodaties.

De kantine is beperkt geopend.
    De kantine is in het weekend beperkt geopend voor spelers, scheidsrechters, vrijwilligers, begeleiders en rij ouders. Let op, een geldige QR-code is noodzakelijk voor toegang tot de kantine. Op donderdagavond is de kantine gesloten. Tevens is een vaste zitplaats is in de kantine verplicht.

De overige maatregelen die Volharding neemt zijn hier te vinden.

Via deze weg willen we een beroep doen op ieder zijn eigen verantwoordelijkheid. Samen maken we het mogelijk om het sportpark en kantine in deze vorm open te houden. We willen iedereen dus dringend verzoeken hier verantwoordelijk mee om te gaan.

Bestuur en Jeugdbestuur Volharding