• Corona maatregelen

Beste bezoekers van sportpark Soetendaal,

Om het risico op verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan neemt Volharding een aantal maatregelen. Deze maatregelen gelden voor iedereen die sportpark Soetendaal bezoekt en we vragen dus ook ieders medewerking om zich aan deze maatregelen te houden. Daarmee maken we het met zijn allen mogelijk om veilig en gezond te kunnen sporten én dat ook mogelijk te houden.

Algemeen:
    De algemeen geldende maatregelen zijn ook op het sportpark van toepassing. De belangrijkste:
    - Ben je niet aan het sporten, houd dan overal 1,5m afstand
    - Voel je je ziek, heb je koorts of andere klachten, kom niet naar het sportpark
    - Vermijd drukke plekken, ga niet in deuropeningen of toegangswegen staan
    - Was regelmatig je handen
    - Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop!

Op het veld:
    - Tijdens het sporten kan de 1,5 meter afstand tijdelijk losgelaten worden als het niet anders kan.
    - Neem een eigen bidon mee en gebruik die alleen zelf
    - Gebruik zoveel mogelijk eigen materialen
    - Schud geen handen

In het kleedlokaal:
    - Ook in het kleedlokaal geldt 1,5 meter afstand. Als het te druk is om met het hele team tegelijk om te kleden of te douchen, wacht dan buiten even met omkleden en geef elkaar de ruimte.
    - Laat wedstrijdbesprekingen zoveel mogelijk op het veld plaatsvinden
    - Laat de kleedruimte na gebruik als team schoon achter
    - In ieder kleedlokaal staat handzeep, was hiermee regelmatig je handen
    - Volharding reinigt de kleedruimtes op regelmatige basis.

In de kantine:
    De kantine wordt vanaf 6 augustus weer geopend. Ook voor de kantine gelden een aantal maatregelen:
    - Het maximaal aantal bezoekers wat zich tegelijkertijd in de kantine mag bevinden is 60 personen
    - Volg de looproutes in de kantine
    - Ga niet aan de bar zitten, geef mensen de ruimte om te bestellen
    - Maak indien mogelijk gebruik van het terras
    - Betaal zoveel mogelijk met Pin of met de Volharding Clubcard
    - Ontsmet bij binnenkomst je handen
    - Registreer je indien gewenst bij binnenkomst voor mogelijk contactonderzoek
    - Houd 1,5m afstand

Voor toeschouwers:
    - Toeschouwers zijn welkom op het sportpark
    - Neem de algemeen geldende maatregelen in acht.
    - Ga niet op de plekken zitten die gemarkeerd zijn als niet plaatsnemen.
    - Zorg voor een goede verspreiding bij het bekijken van een activiteit
    - Houd 1,5 meter afstand, ook op de tribune!

Bij de verzorging:
    Verzorging is ook weer mogelijk. Hierbij worden de volgende maatregelen in acht genomen:
    - Alleen diegene die behandeld wordt is in de verzorgingsruimte aanwezig (naast de verzorgers)
    - Het is verplicht handen te wassen bij betreden verzorgingsruimte.
    - Eigen handdoek meebrengen voor op de behandeltafel.
    - Er wordt gewerkt met een inschrijflijst waarop duidelijk is wie wanneer naar binnen kan. Hij/zij wordt naar binnen geroepen door de verzorgers.
    - De verzorgingsruimte wordt iedere dag gereinigd.

We vragen nadrukkelijk ieders medewerking om zich aan deze maatregelen te houden. Alleen samen maken we het mogelijk om weer lekker het veld op te kunnen!

Mochten er vragen of opmerkingen zijn kunnen die gesteld worden via voorzitter@rkvv-volharding.nl

Veel plezier en hartelijk dank!

Bestuur RKVV Volharding