• Corona maatregelen

Beste bezoekers van sportpark Soetendaal,

Update per 29-9-2020:

Om het risico op verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan neemt Volharding een aantal maatregelen. Deze maatregelen gelden voor iedereen die sportpark Soetendaal bezoekt en we vragen dus ook ieders medewerking om zich aan deze maatregelen te houden. Daarmee maken we het met zijn allen mogelijk om veilig en gezond te kunnen sporten én dat ook mogelijk te houden.

Algemeen:
    De algemeen geldende maatregelen zijn ook op het sportpark van toepassing! Verder:
    - Verlaat het sportpark direct na de training of wedstrijd.
    - Check bij een uitwedstrijd het reglement van de club die je bezoekt.
    - We adviseren dringend bij uitwedstrijden met een mondkapje te reizen (voor personen van 13 jaar en ouder). De bestuurder beslist uiteindelijk. Iedereen dient zelf voor een mondkapje te zorgen.
    - Trainers en leiders dienen zoveel mogelijk in Volharding kleding herkenbaar te zijn.
    - Ben je niet aan het sporten, houd dan overal 1,5m afstand.
    - Voel je je ziek, heb je koorts of andere klachten, blijf thuis.
    - Vermijd drukke plekken, ga niet in deuropeningen of toegangswegen staan
    - Was regelmatig je handen
    - Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop!

De kantine en tribune:
    - De kantine is gesloten
    - De tribune is gesloten

Toeschouwers:
    - Toeschouwers en ouders zijn helaas tijdelijk niet welkom op het sportpark.
    - Dit geldt voor zowel trainingen als wedstrijden.
    - De volgende personen mogen wel aanwezig zijn op hun wedstrijd/trainingsdag: de spelers, de gebruikelijke bezetting van coaches, stafleden, officials, bestuursleden, vrijwilligers en/of chauffeurs (bij uitwedstrijden).
    - Aanwezigheid van vrijwilligers is alleen mogelijk bij een door het hoofdbestuur toegewezen taak.

Op het veld:
    - Tijdens het sporten kan de 1,5 meter afstand tijdelijk losgelaten worden als het niet anders kan.
    - Neem een eigen bidon mee en gebruik die alleen zelf.
    - Gebruik zoveel mogelijk eigen materialen.
    - Schud geen handen.

In het kleedlokaal:
    - Ook in het kleedlokaal geldt 1,5 meter afstand. Als het te druk is om met het hele team tegelijk om te kleden of te douchen, wacht dan buiten even met omkleden en geef elkaar de ruimte.
    - Laat wedstrijdbesprekingen zoveel mogelijk op het veld plaatsvinden.
    - Laat de kleedruimte na gebruik als team schoon achter.
    - In ieder kleedlokaal staat handzeep, was hiermee regelmatig je handen.
    - Volharding reinigt de kleedruimtes op regelmatige basis.

Bij de verzorging:
    Bij de verzorging gelden de volgende maatregelen:
    - Alleen diegene die behandeld wordt is in de verzorgingsruimte aanwezig (naast de verzorgers)
    - Het is verplicht handen te wassen bij betreden verzorgingsruimte.
    - Eigen handdoek meebrengen voor op de behandeltafel.
    - Er wordt gewerkt met een inschrijflijst waarop duidelijk is wie wanneer naar binnen kan. Hij/zij wordt naar binnen geroepen door de verzorgers.
    - De verzorgingsruimte wordt iedere dag gereinigd.

Voor meer informatie, uitleg en veelgestelde vragen van de KNVB die ook bij Volharding gelden, zie hier

Mochten er vragen of opmerkingen zijn kunnen die gesteld worden via voorzitter@rkvv-volharding.nl

Veel plezier en hartelijk dank!

Bestuur RKVV Volharding