• Bedankje voor alle leden en vrijwilligers

  23 jun 2020
 • Beste leden en vrijwilligers van Volharding! 

  De afgelopen maanden hebben we een nogal vreemd einde van een voetbalseizoen meegemaakt. Medio maart werd bekend dat er tijdelijk niet meer gevoetbald mocht worden en enkele weken later werden de competities vroegtijdig beĆ«indigd. Dit alles had uiteraard te maken met de uitbraak van het Coronavirus. 

  Gelukkig mochten we eind april de trainingen weer starten met de jeugd en twee weken later mochten de senioren ook weer het veld op. Wel met vele maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. 

  We hebben door deze maatregelen natuurlijk een vreemd einde van het voetbalseizoen gehad. Geen spannend einde van de competities, geen kampioenendag, geen E/F toernooi, geen gezellige seizoensafsluiting, niet gebruik kunnen maken van de kleedkamers, na de training geen drankje kunnen doen in de kantine en op een vreemde manier afscheid nemen van spelers / leiders die de teams na dit seizoen verlaten. 

  Om alle leden en vrijwilligers te bedanken voor de hulp, flexibiliteit en medewerking aan dit vreemde seizoenseinde wil het bestuur iets terug doen voor alle leden en vrijwilligers. Zeker in deze warme dagen kunnen we verkoeling goed gebruiken, daarom kan ieder lid en elke vrijwilliger een heerlijke beker Heldro ijs ophalen bij Plus Verbeeten in Vierlingsbeek. De tegoedbonnen hiervoor worden de komende dagen uitgedeeld. 

  Mocht je overhoopt geen tegoedbon hebben ontvangen of mochten er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op met Sandra.

  Nogmaals hartelijk bedankt iedereen en tot volgend seizoen! 

  Ad, Wiel, Ronella, Roel Z, Antwan, Sandra, John, Patrick, Roel G, 
  Bestuur RKVV Volharding