• Avondklok

25 jan 2021
  • Beste voetballers, leden, ouders en bezoekers van sportpark Soetendaal,

Volharding is inmiddels, door de landelijk geldende coronamaatregelen, al een tijdje uitsluitend met onze jeugd aan het voetballen op Sportpark Soetendaal. Met veel aanpassingsvermogen van alle vrijwilligers lukt het iedere keer weer te voldoen aan alle geldende maatregelen en toch het sporten voor onze voetbaljeugd weer mogelijk te houden. Het jeugd- en hoofdbestuur is uitermate trots en blij om te zien hoe eenieder met de situatie omgaat en meewerkt om zich aan alle geldende maatregelen te houden. Ook nu het kabinet heeft besloten per 23 januari 2021 een avondklok in te stellen vinden we het belangrijk dat alle jeugdteams kunnen blijven trainen en daarom heeft Volharding de volgende maatregelen genomen:

Voor de jeugd:
    • Teams waarvan de training om 18.00 of 18.15 start trainen midweeks volgens regulier schema.
    • Teams waarvan de training normaal om 20.00 start, trainen tijdens de avondklok van 19.00 – 20.30.
    • Op zaterdag kan er getraind worden in onderstaande tijdsvakken.
    • Ga bij aankomst direct naar het veld waar je traint en parkeer ook daar eventueel je fiets.
    • Kleedlokalen en douches zijn gesloten.
    • Je bent max vijf minuten van tevoren aanwezig en verlaat het sportpark direct na de training.
    • Toeschouwers of ouders zijn helaas niet welkom bij de training.
    • De veldindeling die geldig is tijdens de avondklok is onderaan dit bericht te vinden.

Voor senioren:
    • Senioren hebben momenteel geen trainingen op het sportpark

Algemeen:
    De algemeen geldende landelijke maatregelen zijn ook op het sportpark van toepassing! Verder:
    • Kom omgekleed op zijn vroegst 5 minuten voor de training naar het sportpark.
    • Verlaat het sportpark direct na de training
    • Trainers en leiders dienen zoveel mogelijk in Volharding kleding herkenbaar te zijn.
    • Ben je niet aan het sporten, houd dan overal 1,5m afstand.
    • Voel je je ziek, heb je koorts of andere klachten, blijf thuis.
    • Vermijd drukke plekken, ga niet in deuropeningen of toegangswegen staan
    • Was regelmatig je handen
    • Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop!

De kantine en tribune:
    - De kantine is gesloten
    - De tribune is gesloten

Tijdsvakken zaterdag voor de jeugd
    09.00 – 10.15 (JO7, JO8, JO9 en JO10)
    10.30 – 11.45 (JO11, MO13 en JO13)
    12.00 – 13.15 (JO15 en MO15)
    13.30 – 14.45 (JO17 en MO17)
    15.00 – 16.15 (JO19)

De veldindeling voor de zaterdag wordt verzorgd door de coördinatoren.

Voor meer informatie en veelgestelde vragen van de KNVB die ook bij Volharding gelden, zie hier.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn kunnen die gesteld worden via voorzitter@rkvv-volharding.nl

Bedankt voor de medewerking.
    Jeugd- en hoofdbestuur RKVV Volharding