• Aangepaste Corona-maatregelen

16 sep 2020
  • Beste leden en bezoekers van Volharding,

Inmiddels is het seizoen 2020 -2021 gestart en zien we veel vrolijke gezichten op de velden die weer lekker aan het voetballen zijn! Helaas moeten we als club wel constateren dat het bij sommige teams en bezoekers niet altijd kan of lukt om de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus op te volgen. Het eerste doel van deze maatregelen is natuurlijk het terugdringen van het aantal besmettingen van het Coronavirus, maar de maatregelen zorgen er ook voor dat we ons sportpark en de kantine open kunnen houden. We zouden het als club bijzonder jammer vinden als we de kantine of het sportpark om deze reden zouden moeten sluiten.

Bij deze willen we daarom ook iedereen vriendelijk verzoeken de richtlijnen op te volgen!

Om dit mogelijk te maken zijn er een aantal aanvullende maatregelen genomen:
    • De omheining van het hoofdveld wordt voorzien van een markering (om de 2 meter) zodat daar door publiek voldoende afstand gehouden kan worden

• Het terras / patio bij de kantine wordt vanaf komend weekend gesloten, omdat we zien dat daar 1,5 meter afstand houden niet mogelijk is.

• Rondom de wedstrijden van Volharding 1 wordt er fris, koffie en bier in de tenten naast de kantine verkocht. Dit zodat er meer spreiding van het aantal bezoekers mogelijk is. Koffie / thee is van 13.00 tot 17.00 uitsluitend in de tent verkrijgbaar.

Verder geldt nog steeds dat gezond verstand gebruiken voorop staat en gelden de maatregelen zoals eerder gecommuniceerd via de website: https://www.rkvv-volharding.nl/corona-maatregelen/

We vragen nadrukkelijk ieders medewerking om zich aan deze maatregelen te houden. Alleen samen maken we het mogelijk om het sportpark en de kantine geopend te houden.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn kunnen die gesteld worden via voorzitter@rkvv-volharding.nl

Veel plezier en hartelijk dank!
    Bestuur RKVV Volharding