Volharding VR2 op zoek naar trainer/leider

Gepubliceerd op 24 april 2017

Enthousiast en fanatiek. Volharding VR2 op zoek naar trainer/leider voor volgend seizoen

Voor komend seizoen is Volharding Vrouwen 2 op zoek naar een nieuwe trainer/ leider. Sinds het kampioenschap vorig seizoen in de 6e klasse beoogt het team zich te handhaven in de 5e klasse. Dit is dit jaar gelukt. Volharding Vr2 staat voor een mooie mix van prestatief voetbal gecombineerd met een enorme gezelligheid. De leeftijd van de dames varieert van meiden die net overstapt zijn van de junioren tot meiden van over de 30 jaar oud. Ook hierin dus een leuke mix. Al 11 seizoenen heeft Volharding vrouwenvoetbal, sinds 2 jaar zelfs 3 damesteams. Ze komen uit in de 4e, 5e en 6e klasse. 

De dames trainen elke dinsdag en donderdag en spelen een wedstrijd op zondag (meestal in de ochtend). Aangezien ook Vr 1 en Vr 3 op dinsdag en donderdag trainen wordt er in overleg tussen de trainers soms gecombineerd getraind. Wanneer je interesse hebt, maar niet altijd op dinsdag, donderdag en zondag kan of wil dan hoeft dat geen enkel probleem te zijn. Graag horen we in dat geval wat je zou willen en kunnen betekenen. Ook als je samen met 1 of 2 andere personen deze vacante positie zou willen invullen horen wij het graag.

Vind je het leuk en ben je enthousiast en fanatiek om dit team te begeleiden naar een middenmoter in de 5e klasse, meld je dan aan.

Voor vragen en/of aanmelding kun je terecht bij Luc Cuijpers, luccuijpers@me.com

« ga terug

Tweets

  • @rkvvvolharding RT @voetbalshoot: Er staat een fotoalbum van de wedstrijd @rkvvvolharding 1 - @rksvmargriet 1 op https://t.co/Grk6DdmeOZ Eindstand 2-2 http…
  • @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: Dinsdag 20 Februari 3e Ronde Beker @RKSVvolkel 1 - @rkvvvolharding 2 Aanvang: 19.30 uur Donderdag 22 Februari 3e Ronde Bek…
  • @rkvvvolharding SSS’18-Volharding 83 min. 5-2 Joep Beurskens
  • @rkvvvolharding SSS’18-Volharding 56 min. 5-1

Volg Volharding