Volharding JO13-2G - SVOC'01 JO13-1

Gepubliceerd op 28 oktober 2017

Ook vandaag, zaterdag 28 oktober kleurde het sportpark van Volharding weer hoofdzakelijk rood -wit mede omdat onze D2 weer eens een thuiswedstrijd speelde. Dit keer niet op het hoofdveld maar op veld twee. aar het gras toch wel twee kontjes hoog stond!

De trouwe talrijk opgekomen supporters zagen voor de pauze een slordig spelende thuisclub. Deze week toch eens een praatje maken met alle ouders dat ze hun kroost toch wat eerder in bed moeten stoppen op vrijdagavond.........

Pas nadat iedereen het hoofd onder de ijskoude kraan had gehouden in de rust kwam er een herboren groepje het veld op voor het spelen van de tweede helft.

Net als afgelopen week was ook dit keer de tussenstand 0-1 mede door een fantastisch keepende sluitpost van de tegenstander. Volgens mij zag ik halverwege ook al enkele supporters zwaaien met witte zakdoekjes of kwam dit door een snotneus??

Gelukkig was het tweede gedeelte van een prima niveau tussen twee gelijkwaardige teams. Kasper die trouwens zijn beste wedstrijd speelde van dit seizoen, bekroonde zijn prima wedstrijd door te scoren met een zaterdagsschot!

Jammer dat we niet de dik verdiende 2e treffer scoorden maar de coaches waren toch wel tevreden na het laatste fluitsignaal van onze prima fluitende scheids Simon. Simon keepte trouwens 's middags weer met veel kunde en hield zijn doel schoon bij de A1.

Door dit resultaat blijven we op een prima 3e plek staan op de ranglijst met slechts 3 punten achterstand op de nummers een en twee..

Volgende week uit naar MVC'19. Dus vrijdag kom ik effe controleren bij iedereen of mijn pupillen wel op tijd in bed liggen.????????