Volharding JO13-2 - ST Constantia/Menos JO13-2

Gepubliceerd op 08 oktober 2016

Na alle commotie die de laatste dagen is ontstaan over het wel of niet aanwezig zijn van schadelijke stoffen op en in kunstgras, mochten we toch vandaag onze thuiswedstrijd weer spelen op de heerlijke ondergrond van ons hoofdveld.

Hopelijk geven de onderzoeken meer duidelijkheid  en kunnen we ook in de toekomst blijven ballen op veld 1.

Dan de wedstrijd van vandaag, die vanaf minuut 1, geen wedstrijd was,omdat Volharding oppermachtig was tegen een machteloze tegenstander..

Na de wedstrijd ben ik naar het team  uit Wanroy gelopen en ze een hart onder de riem willen steken met de opmerking: "Houd de moed er in" Makkelijk praten natuurlijk.

Neemt trouwens niet weg,dat onze mannen ook na een 9-0 ruststand bleven combineren en met Barcelona voetbal (maximaal 3x raken dus ) kans na kans bleven creëren en elkaar echt wel iets gunde.

Na heerlijk voorbereidend werk van Ron, Sam en Jasper waren de doelpuntenmakers vandaag: Jay Jay6!, Maikel 3x, Mike 2x, Stan 2x ,Guus 2x , Sem 2x en Koen, Hein, Kasper en Tom ieder 1keer.

Einduitslag als ik goed geteld heb was dus 21-0,maar hopelijk hebben onze mannen hun kruit niet verschoten vandaag,want aankomende week wacht denk ik een tegenstander van een ander kaliber.

Weer een thuiswedstrijd en wel tegen Achates D2 uit Ottersum.

Dwz maandag en woensdag  weer scherp en fanatiek trainen en niet de teugels laten vieren.

Voor de mensen die het willen weten,trouwens,de 3e helft vandaag werd netjes afgesloten om 20.15 uur want toen werden we uit de kantine geveegd.!!

Voor de wedstrijd van aankomende week zijn alleen nog maar staanplaatsen beschikbaar,want  de zitplaatsen op de tribune zijn nu al stijf uitverkocht..

Tot dan.

Peter..