Volharding JO13-2 - JVC Cuijk JO13-2

Gepubliceerd op 24 september 2016

Na 2 prima gespeelde bekerwedstrijden begon vandaag het echte werk en meteen tegen het grote JVC Cuijk JO13-2. Met een schuin oog keek ik naar de warming up van de tegenstander en dacht bij mezelf: "dit word geen makkie vandaag" Maar ook onze kanjers begonnen ontiegelijk gedreven aan zowel de warming up als ook meteen na het eerste fluitsignaal.

Waar ze heerlijk uit de startblokken kwamen met uitstekend positiespel tegen JVC dat geen enkele 1e jaars speler in de ploeg had. Tegenover ons team met maar liefst 9 spelers die dit seizoen voor het eerst hun kunsten mogen vertonen op een heel veld.

Vooral de eerste 20 minuten werd er uitstekend gevoetbald,. Ook verdedigend stond het prima met uitblinker Ron in het doel. En ook aanvallend beginnen we steeds meer vertrouwen te krijgen ,dat werd beloond door een prima doelpunt van Maikel die voor de 3e week op rij scoorde! Een dikverdiende 1-0!

Dit was ook de ruststand en in de pauze werden de puntjes nog even op de i gezet met het advies van de trainers: "Mannen de buit is nog lang niet binnen.." Dit werd goed in de oren geknoopt ,maar toch kwam JVC steeds vaker gevaarlijk voor ons doel en de gelijkmaker was dan ook dik verdiend, na een misverstandje in de achterhoede. Na een heel sterke fase van JVC ,dat toch wel sterker bleek ,bleven onze mannen geloven in een goed resultaat. En jawel,na een prima aanval stond Mike op de goede plek en werd dus matchwinnaar door met een droge knal de 2-1 binnen te poeieren.

Na nog wat spannende situaties voor ons doel, floot de uitstekend fluitend scheids (Wij hebben geen video scheids nodig ) eindelijk voor het laatst vandaag.

En weden de spelers beloond met een dik en dik verdiend broodje frikandel..

Nog even na genieten en daarna gaan we deze week weer heerlijk en fanatiek trainen,op naar de volgende wedstrijd uit tegen Vios'38 JO13-1 uit Beugen.

Dat vandaag een monsterscore behaalde ,dus we zijn gewaarschuwd.

Nog even een ding wat een domper was vandaag. Spelertje Teun (van Gaal ) van de JO15-1 moest met de ambulance ,die trouwens al na 50 minuten op kwam draven naar het ziekenhuis met waarschijnlijk een dubbele beenbreuk. Sterkte en beterschap Teun!!

Tot de volgende week..

Peter.