Volharding JO13-2 - Heijen JO13-1

Gepubliceerd op 05 november 2016

Volharding D2 speelde zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen het op de 3e plaats staande Heijen D1.

Heijen had nog geen wedstrijd verloren en we waren dus gewaarschuwd.

Door een blessure was Sem er niet bij en ook Guus was verhinderd door privéomstandigheden.

Gelukkig kwamen na de pauze twee spelers van de E1 ons team versterken.

Teun Verberk en Rick Goossens maakten beide een meer dan verdienstelijk debuut en Teun scoorde ook een geweldig doelpunt.

Al in de 2e minuut scoorde Maaikel de 1-0 voorsprong en de jongens waren volgens mij nog de polonaise aan het lopen en daar maakte Heijen dankbaar gebruik van. Binnen 5 minuten keken we tegen een 1-2 achterstand aan.

Na een prima actie van Maaikel die als een van de weinigen wel een voldoende scoorde maakte Stan de gelijkmaker.

Eventjes floreerde de hoop op een goed resultaat maar dat was van korte duur. Nog voor de pauze scoorde de trouwens geweldig spelende aanvoerder nog twee keer zodat we gingen rusten met een 2-4 tussenstand op het scorebord.

Door wat harde woorden van de coaches werd nog geprobeerd om de jongens op scherp te zetten maar die boodschap kwam niet bij iedereen over.

Heijen liep zelfs uit naar een blamerende 2-7 voorsprong, waarbij gezegd moet worden dat ze beschikten over 4 heel begaafde spelers die het verschil maakten.

Door Maaikel en Teun kwamen we nog terug tot 4-7 maar verder liet Heijen het niet komen.

Koploper VIOS'38  maakte geen fout en door de nederlaag zijn we zelfs gezakt naar de 4e plek op de ranglijst.

Natuurlijk is verliezen geen ramp maar wel frustrerend is  dat er maar een paar spelers na afloop echt baalden van deze nederlaag!!

Jammer dat de meesten op de training wel laten zien wat ze in hun mars hebben maar die instelling niet altijd mee nemen naar de wedstrijd.

Uithuilen dus en deze week weer aan de bak met een pittige training in het vooruitzicht.

Trouwens  duurde de 3e helft maar kort deze keer en zat ik al vroeg met een chagerijnig gevoel thuis op de bank..

Volgende week uit naar Stevensbeek waar we nog wat goed te maken hebben.

Mede door de nederlaag vandaag vertrekt er volgende week geen supportersbus en hoeft onze harde kern geen combikaarten te kopen.

Degene die ons wel aan komen moedigen zijn natuurlijk van harte welkom. Wel even de TomTom instellen op het adres van het sportpark van S.V.S..

Tot dan.