Volharding JO13-2 - Achates JO13-2

Gepubliceerd op 15 oktober 2016

Verslagje Volharding D2 tegen Achates D2 uit Ottersum

De ene week speel je op rubber ,de week erna moet je aantreden in de blubber………

Zo erg was het gelukkig vandaag niet want onze mannen van de D2 moesten aantreden op het prima en uitstekend bespeelbare veld 2.

Onze tegenstander Achates had voor het begin van de wedstrijd net zoveel verliespunten als ons.

De opdrachten die de spelers mee kregen van de trainers was: "Jongens ,vorige week dik gewonnen, maar  we zijn echt niet onoverwinnelijk."  Dat bleek ook meteen na het eerste fluitsignaal van de scheids.

Na een prima aanval scoorde de goed mee op gekomen linksachter Jasper, met een heerlijke uithaal  in de verre hoek, de verdiende 1-0.

Jammer dat daarna de vechtlust,zo leek het tenminste, in een keer was verdwenen en zeker 3 keer kropen we door het oog van de naald. Drie keer oog in oog met onze keeper had de spits van Achates, zijn vizier niet op scherp staan. Overigens ook door goed ingrijpen van sluitpost Ron.

In de pauze werd er natuurlijk goede raad mee gegeven aan de jongens, want op deze manier gaat het vandaag niet goed komen.

Na de mooiste aanval van deze wedstrijd, een heerlijke pass van Koen op Yay Yay, die oog had voor Stan die eerst nog zijn directe speler uitkapte en daarna onhoudbaar de bal in de verre hoek pegelde, leek de buiten binnen (2-0)

Maar niets was minder waar.

Even later werd het door een misverstandje ,2-1 en alles was weer open.

Gelukkig maakte Sem even daarna aan alle onzekerheid een einde door onhoudbaar de 3-1 binnen te poeieren.

Als onze mannen  elke week laten zien wat ze werkelijk in hun mars hebben dan draaien we moeiteloos mee in de top.

Onze concurrenten VIOS'38 en Heijen speelden gelijk tegen elkaar (1-1 ) zodat we nu op plaats twee staan met slechts een punt minder dan koploper VIOS'38.

Aankomende week mag iedereen genieten van een weekje Centerparcs, herfstvakantie,,de week erna spelen we alweer thuis voor de beker tegen Venray D3.

Tot dan

Peter..