Volharding JO11-1 kampioen!

Gepubliceerd op 06 mei 2017

Na een ongekend spannende wedstrijd is op zaterdag 6 mei  Volharding JO11-1 kampioen geworden in de 1e klasse 102.

In de openingsfase had Volharding JO11-1 reeds enkele kansen op 1-0, echter SES JO11-1 sloeg toe via een loeihard schot vanuit een counter. 0-1Daarna was Volharding  de bovenliggende partij.  Onder andere Menno, Tijn en Tristan hadden diverse kansen alleen de bal wilde er niet in.

In de rust stak de technische staf, Henk, Michel, Richard en Jens , de jongens een hart onder de riem en vol goede moed begon men aan de 2e helft.

Volharding was wederom vanaf het begin in de aanval. SES kwam echter op 0-2 door een strafschop nadat een handsbal was gemaakt . De verder uitstekend keepende Raoul had geen kans bij de snoeihard ingeschoten penalty. Onder het in grote getale opgekomen publiek kwam het scenario van de eerder verloren kampioenswedstrijd in het najaar tegen Vitesse in gedachte op. Gelukkig bij onze mannen niet. Zij bleven vol goede moed en deden er nog een schepje bovenop.

Uiteindelijk 10 minuten voor tijd werd een hoge bal van Rick door de keeper van SES achter de doellijn eruit gestompt. 1-2 Hierna volgden nog afstandspoeiers van Florian en de onvermoeibare Teun. 5 Minuten voor tijd schoot Rick hard de 2-2 binnen. Het geloof in een overwinning was helemaal terug.

Matchwinner werd Radboud die met een wereldgoal (diagonaal schot vanaf links in de rechterbovenhoek) een ongekende ontlading bij spelers, staf en publiek teweeg bracht.

Met nog 1 minuut te gaan was het kampioenschap binnen.

Na de wedstrijd was er uitzinnige vreugde door het kampioenschap die tot laat in de namiddag werd gevierd.

Spelers en technische staf van Volharding JO11-1: Van harte gefeliciteerd!!!

Gepubliceerd op 06 mei 2017