Volharding E4g wint Jan Beerkens toernooi in Hegelsom

Gepubliceerd op 14 mei 2016

Zaterdag 14 mei jl  heeft Volharding E4g  wederom een prijs gewonnen namelijk de 1e prijs tijdens het Jan Beerkens toernooi in Hegelsom.  Dat deed het door alle wedstrijden te winnen. 12 punten uit 4 wedstrijden, 18 doelpunten voor en NUL tegen.

De opzet was elke partij duidelijk. Fel van start gaan omdat de wedstrijden slechts 2x10 minuten duurde.

In de eerste wedstrijd moest Volharding het opnemen tegen Meterik E2. Een schot vanaf rechts door Hein Akkersmans werd het 1-0. Hein deed dat later opnieuw, maar het schot smoorde onder de keeper door, maar een alerte Gijs vd Meulen tikte deze erin, 2-0. Gijs zorgde met een intikker ook voor de 3-0, een typische Gijs goal.

De tweede wedstrijd was een tegen Venray E10. De keeper van Venray was een bekende voor ons. Deze had in de competitie het Volharding nog heel moeilijk had gemaakt. Dus wilde Volharding revanche. Dit lukte ook. Een schot van Sem Voet zorgde voor 1-0, gevolgd door een schot in de hoek door Gijs na een fantasische opening door Kasper van Hunnik 2-0. Kasper van Hunnik had het gehele toernooi meerdere van dit soort fantastische openingen. Sem Voet zorgde met een indraaiende corner voor 3-0. Volharding was gretig. Gijs zorgde voor de 4-0 en een schot van Dirk Akkermans zette de eindstand op 5-0. Goed voor het doelsado.

De derde wedstrijd tegen Hegelsom E3 en de bedoeling was duidelijk. Daar waar concurrenten punten morste, kon Volharding bij winst zich al verzekeren van een 1e plaats. Het werd een doelpuntenfestijn. Scoreverloop: Hein Akkermans 1-0 en 2-0. Ruben Ebbers met een schitterend bekeken trap in de bovenhoek 3-0 en wie ook de 4-0 aantekende. Dirk Akkermans schoot in de linkerbovenhoek de 5-0 en Ruben sloot de reeks af met 6-0, waarbij wel gezegd moet worden dat de keeper van Hegelsom E3 behoorlijk afgeleid was.

De slotwedstrijd was nu nog een formaliteit, maar Volharding sloot af in stijl tegen Meterik/America E2. Volharing won ook deze laatste wedstrijd. Doelpunten waren van Ruben Ebbers, 1-0 en 2-0, een schot van Sem Voet 3-0 en ook van Hein Akkermans 4-0. Volharding E4g heeft door geweldig teamspel en veel inzet dit toernooi weten te winnen. Complimenten aan alle spelers. Super gedaan! (Nb. Op de foto ontbreekt Stephan vd Meulen, die wegens zijn dienst eerder moest vertrekken.)