Volharding E2 kampioen

Gepubliceerd op 23 april 2016

Na een zeer spannende wedstrijd tegen nr.2 HBSV E1 is Volharding E2 kampioen geworden!

Volharding E2 had een bliksemstart en kwam na 3 minuten al op voorsprong door een mooie solo van spits Stan van Rosmalen(Rossi). HBSV E1 was niet lang onder de indruk en voerde de druk op wat leidde tot de 1-1 in de 8e minuut.

Kansen waren er bij deze score over en weer totdat in de 18e minuut wederom HBSV hard toesloeg met de 1-2.

De spanning nam toe bij de spelers en toeschouwers.

Coach Michel van den Hoogen paste enkele wissels toe en dit had meteen resultaat. Supersub Tom Koenen scoorde vanuit een onmogelijk kleine hoek de 2-2 in de 24e minuut. Dit was ook de ruststand.

In de rust werden onder het genot van water en een appeltje de puntjes op de i gezet. Langzaam maar zeker kreeg de E2 meer grip op de wedstrijd.

Uitblinker Radboud Egger gaf zijn directe tegenstander geen schijn van kans. Mike van den Hoogen hield als vanouds het overzicht en zowel Florian van Loon als Sam Hendriks gaf hun linksbuiten goed partij.

Tijn de Bruijn maakte het zijn fysiek sterke tegenstander moeilijk door zijn goede techniek. Na een goede combinatie scoorde de ijverige aanvoerder Tristan van Daal in de 37e minuut de 3 – 2.

HBSV deed hierna nog een schepje er bovenop. Krit Gerrits hield de E2 op de been met prachtige reddingen op enkele cruciale momenten.

Uiteindelijk kwam de verlossende treffer in de 39e minuut door de linkervoet van Rick Goossens 4 -2.

Daarna was het zaak de wedstrijd uit te spelen en de scheidsrechter hoorde regelmatig het verzoek: hoelang duurt het nog? Na enkele gevaarlijke hoekschoppen van HBSV was eindelijk daar het eindsignaal.

Het feest kon beginnen: Volharding E2 kampioen.

Mooi om te zien dat de spelers van de E2 zowel mentaal als fysiek een enorme groei hebben doorgemaakt dit seizoen. Alle credits naar de trainers Michel van den Hoogen en Peter van Rhee!

Wat volgde was de ontvangst van prachtige T-shirts, (kinder)champagne en een medaille,  douchen in het wedstrijdtenue, de frietjes en snack en de huifkartoer door Vierlingsbeek en Maashees.

Een prachtig slot van een mooi seizoen!