Volharding D2 - VVV'03 D1

Gepubliceerd op 23 april 2016

Fuststand: 0-1

Eindstand: 1-2

Voetbal is een ontzettend mooi spelletje waarbij meestal het verschil word gemaakt door de kwaliteiten van een of meerdere acteurs.

Vandaag waren beide teams redelijk goed aan elkaar gewaagd, maar bij onze mannen van Volharding waren er verschillende spelers die vandaag op een of andere manier niet thuis gaven.

Wat mij persoonlijk dwars zit, is dat er spelers zijn waar ik heel veel vertrouwen in heb en die vooral met woord en gebaar zowel voor als na de wedstrijd uitdrukkelijk aanwezig zijn, maar als het een beetje tegen zit nooit de schuld bij zich zelf gaan zoeken.

Na een scrimmage in de zestien meter van volharding scoorde de tegenstander na 20 minuten de 0-1.

Na de pauze was het spelbeeld  bij vlagen wel wat beter, maar mede dankzij (en niet voor de eerste keer )enkele magistale reddingen van Teun ons in de wedstrijd.

Toch scoorden we de gelijkmaker. Na een heerlijke actie en prima voorzet van Joeri, tikte Cas de 1-1 binnen. 5 minuten voor tijd was er een ongelukkig misverstand tussen spelers en scheidsrechter.

Daardoor mocht de tegenstander ongehinderd doorlopen op keeper Teun en deze keer was zelfs hij machteloos, 1-2 dus.

Nog even werden de mouwen opgestroopt maar het mocht niet meer baten en wederom trokken we onnodig aan het kortste eind.

Jammer dat er na de wedstrijd spelers super teleurgesteld waren en uitgeblust in het kleedlokaal zaten, maar er waren ook spelers bij die lekker stoer gingen doen, net alsof ze het niks interesseerde.

Zonde en jammer dat ik het als trainer niet voor mekaar krijg om het hele team 100% te motiveren om voor elkaar door het vuur te gaan.

Gr.