Volharding D2 - Venray D2

Gepubliceerd op 09 april 2016

Ruststand 2-0

Eindstand 2-0

Heerlijke pot voetbal vandaag,eindelijk kregen onze mannen loon naar werken met een zwaarbevochten, maar wel dik en dik verdiende overwinning op Venray. Venray (in de voorbereiding hadden we nog aan het kortste eind getrokken met 0-2) beschikt over een heel technisch ploegje maar wat een strijdlust stelden onze mannen daar tegenover. De trainer had weer een foefje bedacht door de supersnelle Antonio in de spits te posteren en in mijn ogen pakte dit meer dan prima uit.

Samen met sprintwonder Cas en de geslepen Freek werd er kans na kans gecreëerd. De jarige job (Maikel) was gebombardeerd tot 'captain’ en met een prima assist  was hij er ook verantwoordelijk voor dat Cas de 1-0 kon scoren. 10 minuten later werd 'Toon' de diepte ingestuurd en ook hij maakte alleen voor de keeper geen fout en scoorde bekwaam de 2-0.

In de pauze werd er natuurlijk flink op gehamerd dat de buit nog lang niet binnen was en dat werd door de jongens goed in de oren geknoopt.

Omdat we elke week met 16 spelers zijn (Joeri was nog geblesseerd ), blijft het elke week puzzelen en hopelijk blijven de jongens mij recht in de ogen kijken als ze weer eens worden gewisseld.

Wat een genot om te zien dat iedereen tot het uiterste ging om de 2-0 voorsprong over de streep te trekken.

Omdat vaste scheids (Peter Smits ) plots werd opgeroepen voor zijn werk en Stan in Belgie vertoefde was gelukkig Luc de Bruin bereid om de fluit te hanteren en hij deed dat meer dan voortreffelijk! Bedankt Luc!

Heerlijk trouwens na de wedstrijd de reactie van ons team, want wat was het geval?

Voor de wedstrijd was het geluid van de muziek die uit de boxen kwam van de tegenstander nog bijna in Sambeek te horen,maar na de match zei ik tegen de jongens,

Mannen heel even iedereen effe muisje stil en luisteren.

En inderdaad ,je kon een speld horen vallen vanuit het kleedlokaal van de vijand en dit was natuurlijk aanleiding voor met name Teun om uit volle borst te gaan zingen en dat hebben ze echt wel gehoord.

"Het is stil aan de overkant,is stil aan de overkant  enz…"

Weten jullie trouwens dat onze keeper Teun een van de weinige keepers is op de wereld die nog nooit is gepasseerd door Messi?

Volgende week staat er geen wedstrijd op het progamma (misschien effe trainen??). We zien het wel.

Tot de volgende keer..

Peter.