Volharding D2 - Achates D1 0-1

Gepubliceerd op 19 maart 2016

Verslag Volharding D2 - Achates D1

Om te beginnen eerst een kleine anekdote.

Wij, de trainers proberen heel vaak in de bespreking de jongens wijs te maken: "Jongens, voetbal doe je met de ogen."

Deze week kwam een pupil van mij heel boos op mij af met de opmerking:

"Peter, geen bint ok enne moie!"

Mijn reactie was natuurlijk: "Hoezo dat dan?"

Hij zei: "Nou, ik heb thuis verteld dat jij zei "Voetbal doe je met je ogen" en ons mam zei: goed dat ik dat weet dan hoef voorlopig geen nieuwe voetbalschoenen voor jou te kopen!"

Nu even tot de orde van de dag.

Vandaag speelden  we tegen Achates D1 ,de ploeg die glansrijk kampioen was geworden in de najaarscompetitie.

Wat heb ik genoten vandaag van de inzet en bezieling van mijn mannen.

In de 7e minuut scoorde de beste man van Achates 0-1 en leek de strijd gestreden.

Echter niets was minder waar want in de tweede helft kwam Cas in de ploeg. Cas had de hele niet kunnen trainen wegens ziekte en werd door de technische staf pas ingebracht in de 10e minuut  na rust.

Super jammer wad dat met name Cas en ook onze uitstekende debuterende  Antonio oog in oog met de vijandeljke keeper niet  het net net wisten te vinden.

Zo bleef het dus 0-1.  Maar  wat hebben onze mannen gestreden voor elke meter en ben ik als trainer super trots op de mentaliteit van  de jongens van mijn team!

Geweldig!!

Omdat Peter Smits vandaag afwezig was moest ik vandaag de fluit hanteren. Heerlijk!!

Tot de volgende keer (misschien)

• @rkvvvolharding BVV-Volharding 79 min. 0-3 Marc van Rens (penalty)
  • @rkvvvolharding BVV-Volharding 55 min. 0-2 Nino Janssen
  • @rkvvvolharding BVV-Volharding 5 min. 0-1 Nino Janssen