Volharding C1 promoveert naar 3e divisie

Gepubliceerd op 29 mei 2016

Zaterdag 28 mei kreeg onze C1 nog een presentje om een beslissingswedstrijd te spelen tegen Helden C1 om te kunnen promoveren naar de 3e divisie. In de competitie is onze C1 verdienstelijk 2e geworden en dit hield niet automatisch promotie in.

Machtig begin

Na een ietwat rommelige voorbereiding begonnen de spelers ontzettend goed aan deze wedstrijd. Er werd gecontroleerd aangevallen wat resulteerde na 5 minuten in een hoekschop. Stan zette voor en Luuk kopte naar Brent die torenhoog boven de Helden spelers de 1-0 inkopte. Helden was hier dusdanig door verast Tim uit een perfecte counter via een lob de 2-0 maakte.

Helden C1 staat bekend om haar twee buitenspelers ( volgend jaar VVV Venlo) die door Driek en Bas moeiteloos aan banden werden gelegd. Het bleek wel dat het gevaar van deze twee buitenspelers moest komen maar dat lukte niet door ijzersterk verdedigen van de totale verdediging.

Wederom een corner zorgde voor de 3-0. Luuk maakte uit een bijna onmogelijke hoek de 3-0.

Net voor de rust maakte Helden de 3-1.

Na de rust ging de C1 vrolijk verder met aanvallen. Tim was voor de verdediging van Helden niet te houden en werd dan ook in het strafschopgebied neergehaald. Strafschop. Luuk schoot deze onberispelijk in 4-1. Kay en Stan maakte de 5-1 en 6-1. Een terechte overwinning en dus promotie naar de 3e divisie. Een trotse trainer Hans Janssen ziet in twee jaar tijd de C1 2 klassen stijgen.

Uiteraard moest dit gevierd worden. Na de felicitaties van de vele supporters uit Vierlingsbeek werd tijdens de terugreis gestopt bij Mc Donalds alwaar een waar 3e divisie menu naar binnen werd gewerkt.

• @rkvvvolharding BVV-Volharding 79 min. 0-3 Marc van Rens (penalty)
  • @rkvvvolharding BVV-Volharding 55 min. 0-2 Nino Janssen
  • @rkvvvolharding BVV-Volharding 5 min. 0-1 Nino Janssen
  • @rkvvvolharding RT @BVV_1906: MATCHDAY!💪🏼🔴⚫️ De laatste wedstrijd voor de winterstop is een feit! ❄️ ⚽️ BVV/Timmermans Infra - Volharding 🏟Sportpark De Vli…