Volharding-aanvaller Tim Brouwer: 'We moeten nu doortrekken!'

Gepubliceerd op 03 mei 2016

Tim BrouwerVIERLINGSBEEK | De datum 16 mei kan met rood worden omcirkeld in Vierlingsbeek. Op die dag speelt de trots van het dorp vrijwel zeker de beslissingswedstrijd tegen Prinses Irene in Nistelrode om het kampioenschap in de tweede klasse D. Volharding-aanvaller Tim Brouwer: "We moeten nu doortrekken."

Door Rein Verweijen

De ploeg van Sjoerd van de Coelen zette zondag een reuzenstap op weg richting de titel. Door doelpunten van Pepijn van Geenen (2) en Tim Brouwer won Volharding van Erp, naast Prinses Irene de enige andere overgebleven concurrent voor de titel. "Als we net zo spelen als tegen Erp heb ik er het volste vertrouwen in", sprak Brouwer, één van de uitblinkers aan Vierlingsbeekse zijde, na afloop.

Klein feestje

Eerst kreeg Brouwer een terechte strafschop toegekend en in de 82ste minuut gooide hij na een succesvolle counter de wedstrijd definitief op slot: 1-3. "Ik had al gevraagd om een wissel, want ik was helemaal kapot. Ik trok nog één lange sprint en uit een voorzet van Pepijn kopte ik raak. Toen kon ik me gelukkig met een gerust hart laten wisselen", grapte de aanvaller vanuit de kantine op sportpark Soetendaal, waar een klein feestje werd gebouwd om de belangrijke overwinning te vieren.

De aanvaller hoopt stiekem zondag in eigen huis de titel te kunnen veiligstellen als subtopper EVVC op bezoek komt en Prinses Irene naar Sparta '25 moet, dat nog speelt voor handhaving. Brouwer: "We moeten nu doortrekken. Volle bak gaan. Zelfs als we verliezen kunnen we een week later alsnog kampioen worden, maar misschien kunnen we ook zondag al de titel pakken."

Bron: www.kliknieuws.nl 3 mei 2016

• @rkvvvolharding BVV-Volharding 79 min. 0-3 Marc van Rens (penalty)
  • @rkvvvolharding BVV-Volharding 55 min. 0-2 Nino Janssen
  • @rkvvvolharding BVV-Volharding 5 min. 0-1 Nino Janssen