Voetbal Quiz

Gepubliceerd op 21 november 2016

Op vrijdag 16 december organiseren Mark van Rhee en Frank Kersten een voetbalquiz voor de jeugdteams JO19 tot en met JO13.

In  teams van minimaal 2 en maximaal 3 personen kunnen de spelers/speelsters zich inschrijven. Ook trainers,leiders van deze teams kunnen meedoen.

In elke leeftijdscategorie (JO19, JO17, JO15 en JO13) zijn leuke prijzen te winnen.

De quiz wordt gehouden op vrijdag 16 december van 19.00 tot 22.00 uur in de kantine. Deelname is gratis.

Spelers/speelsters kunnen zich tot 1 december aanmelden bij de trainer/leider van hun team.

• @rkvvvolharding BVV-Volharding 79 min. 0-3 Marc van Rens (penalty)
  • @rkvvvolharding BVV-Volharding 55 min. 0-2 Nino Janssen
  • @rkvvvolharding BVV-Volharding 5 min. 0-1 Nino Janssen
  • @rkvvvolharding RT @BVV_1906: MATCHDAY!💪🏼🔴⚫️ De laatste wedstrijd voor de winterstop is een feit! ❄️ ⚽️ BVV/Timmermans Infra - Volharding 🏟Sportpark De Vli…