VIOS'38 JO13-1 - Volharding JO13-2

Gepubliceerd op 01 oktober 2016

Vandaag 1 oktober speelden we met onze D2 de topper in en tegen het altijd lastige maar wel super leuke clubje VIOS'38 D1 uit Beugen. Het geboortedorp van de in mijn ogen supertrainer Rene Meulensteen, die voornamelijk bij Manchester United  zijn sporen dik en dik heeft verdiend.

Tegen een heel technisch en begaafd team kwamen we toch uitstekend uit de startblokken en al in de 3e minuut scoorde Guus uit een schitterend g enomen vrije trap de 1-0,door de bal in de kruising te knallen. Jammer dat we daarna niet het niveau behaalden van de vorige week. Daarna kwam de thuisclub steeds beter en voornamelijk uit de geweldig genomen corners  beter in hun spel. Zelfs Keeper Ron ,die trouwens na afloop de vrouwelijke fans van zich af moest slaan was machteloos op een inzet van de spits van VIOS. Ruststand 1-1.

In de pauze probeerden we onze mannen op te peppen met ook een kritische noot van jongens. Want me deze inzet zouden we het niet redden vandaag. Persoonlijk (al had ik niet op burenradar gekeken) voelde ik de bui al een beetje aankomen en jahoor, na een flinke stortbui was Volharding de weg al helemaal kwijt. Wederom uit 2 hoekschoppen kwam de thuisclub op een 3-1 voorsprong. In blessuretijd werd het zelfs nog 4-1 wat tevens de einduitslag was.

Een voordeel, we staan nu weer we met beide voetjes op de grond en ik geef mijn mannen toch nog een kleine tip mee: Deze week even in de spiegel kijken en niet de spiegel van de muur af halen en in de prullenbak leggen, wat een van onze mannen na de wedstrijd meende te moeten doen. Gelukkig was hij niet gebroken, maar dit mag natuurlijk NOOIT meer voorkomen!

Toch nog 2 lichtpuntjes: ’s avonds won Volharding 1 overtuigend in en tegen Venray. Ook de 3e helft bij het gezelligste kroegje van Nederland,waar niet alleen wilde mannen  komen, maar ook minder wilde vrouwen was het nog heel lang supergezellig. Na een fietstochtje van ongeveer 20 minuten dook ik om kwart voor vier ,na een weer best lange dag (’s morgens was ik al om 7.45 op het sportpark, wegens corveedienst ) heerlijk in mijn bedje .

Zondag 2 oktober ,wacht weer de volgende opdracht en moet ik proberen 22 dames in het gareel te houden als scheids bij Volharding VR1 - Olympia'18 VR1. Ik hoop wel dat ik niemand op hoef te schrijven en de gele kaarten op zak kan houden.!!

Volgende week spelen we trouwens weer thuis en kaarten voor deze wedstrijd zijn weer verkrijgbaar bij de bekende voorverkoop adressen. Hopelijk zijn onze vaste supporters dan ook weer van de partij..

Tot dan .

• @rkvvvolharding RT @dgsportmaasland: Eerste speeldag Maasland: @rkvvvolharding ontvangt @SSS18Overloon, @Vianen_Vooruit tegen @bsvolympia18. Meer op: https…
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Het verhaal van @willemweijs. Van @rkvvvolharding via @PSV naar @AFCAjax. Zie: https://t.co/6fm8LIT6rI