sv Venray JO13-3G - Volharding JO13-2G

Gepubliceerd op 12 mei 2018

Vandaag zaterdag 12 mei, stond er weer een uitwedstrijd op het progamma. In en tegen onze leeftijdsgenoten van Venray.

Onze trouwe supporters waren verdwaald op het inmens grote sportpark en misten daardoor ook de vroege 1-0 voor de thuisclub. Daarna toonde Volharding veerkracht en al spoedig scoorde onze linkerspits Jay Jay,die de laatste weken in bloedvorm is ,met een heerlijke boogbal de gelijkmaker na een prima pass van Ruben. Even later was het Sem die dit keer op aangeven van Tijn de 1-2 voorsprong binnen knalde. Toch kwam Venray weer terug in de wedstrijd en was zelfs keeper Max kansloos op een schot in de kruising. Maar wederom Jay Jay zorgde, na een slim passie van Ruben voor de 2-3 ruststand.

Net na de pauze zag ook Tijn zijn uitstekende spel bekroond worden met een prima doelpunt en was de marge weer twee. Venray bracht de spanning weer terug en werd het 10 minuten voor tijd nog 3-4 en werd het nog even billen knijpen. Na een corner van Ruben beroerde Tijn de bal nog net met zijn blonde kruin wat ook net genoeg was voor de 3-5 eindstand. Onze geweldig spelende voorstopper Sam moest wel nog even plaatsnemen op de strafbank omdat hij netjes aan de scheids vroeg of hij zijn blindegeleidehond had thuisgelaten!!

De verder prima fluitende referee blies even later voor het verlossende eindsignaal, zodat de 3 dik verdiende punten mee terug konden naar Vierlingsbeek.

Volgende week staat de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen op het progamma en wie weet,kunnen we nog een paar plaatsjes stijgen op de ranglijst.