Samenwerking Zorgboerderij De Hultenhoek - Volharding 3

Gepubliceerd op 04 oktober 2017

Zorgboerderij De Hultenhoek en Volharding 3 gaan samenwerking aan!

Het is juni van dit jaar wanneer er voor de eerste keer contact gelegd wordt met Woonzorgboerderij De Hultenhoek in Groeningen. Deze woonzorgboerderij wordt met veel passie gerund door Nick & Anke Janssen en hun zorgteam. De vraag aan hen: “Zouden jullie bereid zijn om gedurende het voetbalseizoen onze wedstrijdtenues te wassen?”. Een activiteit waarbij de bewoners een financiële vergoeding krijgen en wij als voetbalteam sociaal/maatschappelijk betrokken zijn met hetgeen De Hultenhoek bezighoud. Tevens lost dit voor ons de soms aanwezige praktische ongemakken op.

Als snel krijgen wij te horen dat ze de uitdaging aan willen gaan. Het is voor hen een nieuwe ervaring, maar kan ook voor de bewoners gaan bijdragen aan een positieve ontwikkeling in hun alledaagse werkzaamheden.

Inmiddels zijn de wedstrijdtenues voor de eerste keer gewassen en vanuit beide partijen zijn de reacties positief. Een samenwerking welke hopelijk dus voor langere tijd aangegaan kan worden.

Voor nu alvast vanuit de hele groep van “ut derd”, aan alle bewoners van Woonzorgboerderij De Hultenhoek, heel erg bedankt voor jullie hulp en inzet!!!