RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

Gepubliceerd op 29 april 2017

Wij zijn trots op ons mooie sportpark Soetendaal, waar de voetbalvelden en het korfbalveld altijd keurig gemaaid zijn, waar de struiken en bomen er mooi geknipt bij staan, waar je geen rommel ziet, waar de kleedlokalen altijd netjes en schoon zijn, en waar het in de kantine reuzengezellig is!

Bij zo’n mooi sportpark hoort ook een mooie entree, die uitstraalt dat we trots zijn op dit sportpark en dat onze gasten van harte welkom zijn. Ook willen we de nieuwe ingang een stukje draaien, zodat je een beter zicht op de weg hebt als je het sportpark verlaat. Hierdoor zal de veiligheid vergroot worden. Verder is de huidige ingang behoorlijk verouderd waardoor de actieve sporters zich geen andere ingang kunnen herinneren. Kortom, het wordt hoog tijd voor een nieuwe entree!

Alle leden van de Rabobank mogen van 2 tot en met 22 mei hun stem uitbrengen. Je kan maximaal 5 keer stemmen en mag 2 keer op dezelfde vereniging stemmen. Met jouw stem op Volharding draag je bij aan een nieuwe entree van sportpark Soetendaal. Je kan je stem uitbrengen via www.mijnbankenik.nl/lvcm met de actiecode die je per post ontvangt.

Alvast bedankt voor jouw stem op Volharding!

Met vriendelijke groet,
RKVV Volharding