Oproep leiders/trainers zomervoetbaldagen Well

Gepubliceerd op 20 juni 2017

Beste voetballiefhebbers,

Voor de achtste keer organiseert Stichting Zomervoetbaldagen Well met medewerking van voetbalvereniging EWC’46 het vierdaagse voetbalfestijn.

De zomervoetbaldagen vinden plaats van dinsdag 15 augustus tot en met vrijdag 18 augustus 2017 op sportpark ‘’ De Oude Linde ‘’ te Well.  Wij als organisatie hopen er net zo’n succes van te maken als voorgaande jaren.

Om de zomervoetbaldagen van 2017 tot een groot succes te maken zijn wij DRINGEND op zoek naar enthousiaste voetbaltrainers / voetballeiders, die het leuk vinden om 4 dagen met de jeugdvoetballers op te trekken. Lijkt het je leuk om 4 dagen lang met meerdere voetbaltrainers / voetballeiders een steentje bij te dragen aan de zomervoetbaldagen in Well, schrijf je dan nu in via: https://www.zomervoetbaldagenwell.nl/index.php/aanmelden-trainer 

Ben jij deze enthousiaste voetbaltrainer / voetballeider of ken jij iemand die het leuk zou vinden om deel te nemen als trainer / leider, schroom dan niet en meldt je direct aan via bovenstaande link. 

Daarnaast krijg je als trainer / leider een compleet trainingspak, korte broek, t-shirt en voetbalsokken die je na afloop mag houden. We sluiten de 4 gezellige voetbaldagen af met een welverdiende BBQ voor alle vrijwilligers!

Bovenstaande link verwijst direct naar de aanmeldpagina voor trainers / leiders.

WIJ ALS ORGANISATIE ZIEN JULLIE INSCHRIJVINGEN GRAAG TEGEMOET!!

« ga terug

Tweets

Volg Volharding