Kevin Reijnders (Volharding):"Ik voel me sterk"

Gepubliceerd op 14 maart 2016

De 2e Klasse H blijft een knotsgekke maar vooral ook een zeer spannende competitie. Wekelijks kom je uitslagen tegen waar je je over verbaasd. Zo ging bv twee weken terug Heeswijk onderuit bij EVVC, kwam Helvoirt niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Real Lunet en deelden ook Erp en Prinses Irene de punten. In Vierlingsbeek konden ze toen alleen maar lachen om de uitslagen omdat het op één bleef staan zonder zelf te spelen en dat het haar voorsprong wel eens zou kunnen uitbouwen zeker gelet op het programma met wedstrijden tegen Mierlo Hout, Real Lunet en Venhorst op het programma.

Het liep allemaal anders, althans de week daarna. Volharding ging zeer verrassend onderuit tegen laagvlieger Mierlo Hout terwijl Helvoirt, Heeswijk, Erp, BVV en EVVC allen wisten te winnen. In plaats van dat het haar koppositie had verstevigd was het nu deze kwijt aan Helvoirt en verder zag het de verschillen met de overige concurrenten ook heel klein worden.

Maar zoals gezegd blijft het een rare competitie, dat hebben we afgelopen zondag wel weer kunnen ervaren. De vrolijke gezichten in Vierlingsbeek bij Volharding waren in ieder geval weer terug. Daar waar koploper Helvoirt verloor van Prinses Irene, verloor EVVC bij degradatiekandidaat Best Vooruit en kwam Heeswijk niet verder dan een gelijkspel bij de nummer elf Mierlo Hout. Volharding zelf boekte een overwinning op Real Lunet waardoor het de koppositie weer overnam van Helvoirt. Een verdiende overwinning zo zag ook uitblinker Kevin Reijnders die goed was voor een hattrick.

Reijnders:"In mijn ogen was dit zeer zeker een verdiende overwinning. We stonden weer als een team, er werd hard gewerkt en het voetbal was een heel stuk beter dan voorgaande week tegen Mierlo Hout. In de eerste helft waar ik ons voetballend al wat beter vond was er veel strijd. De tweede helft was gewoon voor ons." Zoals gezegd was er dus een hoofdrol weggelegd voor de 27-jarige aanvaller. Het seizoen begon moeizaam maar inmiddels heeft Reijnders er negen doelpunten in liggen in zeventien wedstrijden. Reijnders zit lekker in zijn vel en is blij met het heroveren van de eerste plaats. Toch weet hij dat het niet eenvoudig zal zijn deze vast te houden ondanks dat bv volgende week de nummer laatst Venhorst op bezoek komt. Reijnders:"Ja het gaat inderdaad wel lekker met me, zeker afgelopen zondag. Ik voelde me sterk en speelde ook sterk. Ik was vast aan de bal en won heel veel duels. Ja en natuurlijk is het dan heerlijk als je ook nog drie keer weet te scoren. Scoren is altijd leuk!!!. Maar we moeten niet denken dat we er nu alweer zijn. De uitslagen waren inderdaad gunstig maar in deze competitie kun je niet ver vooruitkijken. Net als Venhorst komende zondag. Deze ploeg lijkt een makkelijke prooi te gaan worden maar dat is het zeker niet. We mogen niet verzaken, er zal hard gewerkt moeten worden en ja dan moet er een overwinning wel inzitten."

Bron: www.degroenwitten25.nl 14-mrt-2016

• @rkvvvolharding RT @dgsportmaasland: Eerste speeldag Maasland: @rkvvvolharding ontvangt @SSS18Overloon, @Vianen_Vooruit tegen @bsvolympia18. Meer op: https…
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Het verhaal van @willemweijs. Van @rkvvvolharding via @PSV naar @AFCAjax. Zie: https://t.co/6fm8LIT6rI
  • @rkvvvolharding RT @dgsportmaasland: Opnieuw derby tussen @SSS18Overloon en @rkvvvolharding https://t.co/BQVTkNzJRM #DG #sportnieuws