Kans op “de dubbel” voor Volharding JO11-2

Gepubliceerd op 24 mei 2018

Daar stonden ze dan, aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen. Onze 5x 2de jaar en 3x 1ste jaar jochies van JO11-2. Een nieuw team, nieuwe trainers en nieuwe kansen om de prijzenkast van Volharding aan te vullen.

Het sportief perfecte najaar van 2017 werd door 9x winst uit 9 wedstrijden afgesloten met het kampioenschap. Tevens wisten onze (inmiddels) echt voetbal kerels te overwinteren in het bekertoernooi.

Door het kampioenschap werd de voorjaarscompetitie aangevangen in een klasse hoger (1ste klasse 301). Al snel bleek dat een plekje in het linker rijtje moeilijk zou worden. Halverwege, en na nog een winst in het bekertoernooi, werd de competitie omgedoopt naar “oefenomgeving” voor het bekertoernooi.

Inmiddels loopt de competitie als ook het bekertoernooi tegen zijn einde. De prijzen worden in deze periode verdeeld. Na wisselend goede “oefenpotjes” in de competitie staat de teller van gewonnen wedstrijden in het bekertoernooi nog steeds op 100% …….!!!

Najaar

1-8 winst Montagnards JO11-3

16-1 winst Hegelsom JO11-2

15-1 winst s.v. Oostrum JO11-2

Voorjaar

2-5 winst ST SVS/Excellent/Westerbeekse Boys JO11-1G

1-5 winst JVC Cuijk JO11-5

8-2 winst JVC Cuijk JO11-4

Woensdagavond 23 mei

De halve finale van het bekertoernooi staat op het programma. Tegenstander St sc. St. Hubert/de Willy's JO11-1. Hoe vet zou het zijn als we deze wedstrijd zouden winnen!!

Na 2 spannende 25 minuten werd ook deze mooi voorzomeravond met winst afgesloten.

1-2 winst en de finale van het bekertoernooi was bereikt!

Uitnodiging:

Graag nodigen we iedereen uit die Volharding, en speciaal onze boys van JO11-2, een warm hart toedraagt.

2 juni spelen we, op neutraal terrein, de finale van het Zwaluwen jeugdbeker Onder 11 toernooi.

Uiteraard zijn spandoeken en toeters toegestaan om onze jongens naar de winst toe te begeleiden.

Plaats:

Sportpark Hogehoek

Hogehoek 12 A

5441 XD,  Oeffelt

Groetjes en hopelijk zien we jullie 2 juni!

Jesse, Rik, Gijs, Niels, Scott, Serge, Tijn en Gio

Pieter Jan, Twan en Dave